Like a bird you fly away

Entligen har jag fått sätta mig och bara ta det lungt en kort stund. Min dag har varit full av måsten. Men nu är nästan allt komplett, känns skönt. Om ett tag kommer några fina vänner hit för att sova i min gäststuga, tror det kommer bli super bra.
 
 
Men min dag har varit stressig värre! Började med att Lina kom hit och vi for ut i skogen och planterade, tog ca tre timmar att sätta allt. Sen jag kom hem har jag hunnit duscha, packa, laga mat, packa lite till och städa. Så jag har haft ganska fullt upp. nu är det bara mitt handbagage som ska packas sen är allt klart!
 
 
Vi far vid två/tre tiden imorron så det är inte länge kvar nu! Har längtat efter de här såå länge. Vi ska bila ner till stockholm sen bor vi på hotell där innan vi möter upp våra släktingar fredag morron och flyger iväg. Jag kommer nog kanske hinna blogga imorron annars får vi se när jag skriver nästa gång. puss! 

Kärlek vid sista ögonkastet

 
Sitter och lyssnar påmusik just nu. Borde egentligen packa men det är så tråkigt. Idag har jag varit med signe, vi gick på stan. De va kul att träffa henne som vanligt.
 
 
Imorron så ska jag och Lina plantera skog tar nog ett tag, det är inte så mke kvar men. På kvällen imorron vet jag inte vad jag ska göra. Ska iaf bli klar med packningen imorron. 
 
 
Som sagt så var jag med Elvira hela dagne igår. Vi åt glass i bergsbyn sen så for vi till skehamn och åt jordgubbar oh bara hade de bra nere på några stenhellar. Sen åt vi middag innan vi brummade in till stan för att köpa ett par uteträningsskor till Elvira innan träningen. På träningen så byggde vi lite men körde även lite gymnastik, de var kul. 
 
                                                                                                       

Mot Elvira.

Sitter just nu och äter frukost efter att ha tagit en dusch. Ska snart torka håret osv för snart så ska mamma skjutsa mig till Elvira där jag ka spendera dagen. Ikväll är det träning med dom bästa så de här kommer nog bli en super dag!

Söt eller?


Våfflor.

Har just tryckt i mig lite våfflor och sitter och väntar på att Ida, Mikkan och Emma ska dyka upp med sina moppar. Vi ska åka in till stan och hyra fims osv sen hem till Ida och Emma för att mysa, blir nog super! Jag har inte så mycket mer att säga ni får ha en jätte bra kväll för de ska jag.

The sky is the limit

Vaknade för ungefär en timmer sen så jag har inte hunnit göra så mke. Jag har inga planer för dagen så om nån vill hitta på nått smsa. Ett måste idag är att städa klart på mitt rum för de skulle jag ha gjort för länge sen. Jag tror även jag ska börja packa för vi far på torsdag.

Igår spenderade jag dagen med Ida och Emma i Umeå med massa shopping, vi hade det super alltid lika roligt att vara med dom. Jag kom hem med ett linne och ett par shorts från Monki, två par solglasägon från gina och en klänning från veromoda. De va inte helt fel, har även pengar kvar till Italien nu.

Imorron kommer dagen spenderas med Elvira kommer nog bli toppen. Sen på kvällen har vi träning så då får jag träffa alla fina stingrockor igen.

Summer, Sun and Love.

Nu har ida just gått hem efter en mysig kväll med massa pyssel och vi har lyckas få ihop ett fint collage med bilder från sällerhög. Saknar de lägret så enormt mycket, alla fina människor och den mysiga sämningen alla var så glada!

Annars har jag slingat mitt hår blont idag, blev bra skönt med ilte ljusare nu är sommaren kommit. Har typ inte gjort så mycket mer idag men det har varit gansa skönt att bara vara. 

Igår så hade vi ju skolavslutning. Efter den så gick vi några till David och grillade, skrattade och bara hade det bra.Kommer sakna alla fina klasskamrater och andra nu under sommarlovet, men jag får helt enkelt se till att träffa dom allihopa.

Kärlek till er!




Tack för att ni finns galningar♥


Brännboll!





Me


ph:Mikkan


Min käre bror.



ph:Mikkan


.




ph:Mikkan


Live life.

Snart sommarlov! bara några timmar kvar nu. Ska bli så sjukt skönt att vara ledig. Dagen idag bjöd på mke skratt med min fina klass. Vi spelade vatten bränboll sen fikade vi och hade trvligt innan Hannes skjutsade hem mig på moppen.

 Jag var hemma strax före elva så jag började att äta lunch. Sen spelade jag lite basket med tobbe. Vid ett så gick jag upp för att fixa lite på mitt rum men det slutde med att jag somnade och sov i 1,5 timme. Nu har jag duschat och inväntar middag.


Snart sommarlov!

Bion igår var ganska bra, alltid lika roligt att vara med tjejerna så. Mitt under bion så började mikkan och ida tokskratt och när dom sa var det var dog jag lite a skratt.. Mikkan hade råkat spåtta ett popcorn i han som satt ramförs hår. Jag kom hem ungerfär halv tolv igår kväll ovh gick och la mig ganska direkt.

Idag är det klassdag och jag tror vi skulle ha vattenkrig och annat skoj. Vi slutar strax före tolv och då skjutsar Hannes hem mig på moppen. Sen ska jag väl bta kläder osv inför skolavslutningen som är vid åtta ikväll.

Härlig dag!

Gud vilket härligt väder det är idag! Soligt och varmt. Dagen har spenderas på bränbolls planen med bästa klassen iklädd gult och blått. Vi ägde, kom till semi där vi förlorade mot 9c.. Men vi är glada ändå vi utklassade båda sexorna och vann med två poäng mot 8f. Jag hade iaf hur kul som helst.

Jag kom hem typ vid kvart i fyra och gick ut i solen ett tag. Efter det åt jag middag och sen spelade jag lite bakset med tobbe och gjorde lite handvolter. Nu ska jag snart byta om till vanliga kläder(går iklädd bikini) sen vidare för att hämta upp mikkan ida och emma och åka mot bion.
Jag och Ida idag. Taggade?!

My fucking hair.

Godmorgon.

Idag är det Tisdag och vi har ännu inte börjat än. Det är sol och ganska varmt ute, funderar på shorts men jag tror inte de. Ska snart göra mig nån frukost men först ska jag nog klä mig går runt i pyamas fortförande.
Är faktiskt inte så taggad på dagens aktivteter men jag har väl inte så mke val. Jag tror jag ska börja röra på mig nu.

Älskar mitt hår på morgon.

Summer sun

Snart sommar, sanrt sommar håll ut! Just nu kikar solaen fram och har gjort lite idag. Men det har även regnat.. IGEN! Det bara regnar och regnar.. vi kommer aldrig få sommar känns det som.

Men vilken tur jag har som far till Italien osv om exakt 11 dagar så sitter jag i varma Italien! Längtar så otroligt mke! På torsdag kväll så får vi ju äntligen sommarlov. Underbart!

When you save me

Har just ätit laxpasta, mumsigt värre! Min dag har sett ut så här.
SO- snackad om filmen vi sett och proaen.

SVENSKA- så Sherlock Holmes.

LUNCH

SLÖJD- sydde lädret på kniven.

NO- kollade klart på sherlock, pratade om morgondagen, rensade skåpen (vi fyllde typ en sopsäck på två personer)

SLUTADE HALV TVÅ TYP.

For till friskvårds med isak och jonna och tränade med dom. Tog bussen hem där jag möte lisa.
Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men underar på att se en film eller nått bara.
Imorron har vi sov morgon igen men den här gången till tolv så mamma ska skjutsa mig och lisa. Vi ska vara på edda hela eftermiddagen, först minigolf sen basta tror jag det blir för min del. Så det blir väl inte så jobbigt. Men imorron kväll så tror jag det är träning med världens bästa stingrockor som står på schemat.

J*vla regn..

Söndag idag och ingen träning.. vad ska jag nu hitta på. Och inte får vi någon sommar heller. Om jag inte hittar på något lär min dag bli väldigt dryg och tråkig.

Går kvällen blev lyckad men inte enligt planerat. Det blev så att jag for till ida och bakade och umgicks med henne hela kvällen innan jag for hem och sov typ. Men det var en riktigt trevlig kväll!

Remember?











Never say forever.

Nu sitter/ligger jag i min säng och lyssnar på den oerhört taggande låten "Dansa Pausa". Tänkte strax gå ner och göra något, vad vet jag inte men. Ikväll ska jag kanske vara med min fina lisafisa. De va typ allt.

That moment I never forget

jag har just kommit hem och hunnit byta från dräkten till vanliga kläder. Vi hade uppvisning på GT-center idag, gick sådärvi va inte så många.. men.

Annars har jag inte gjort något speciellt idag och har inga planer heller. Imorron ser det ut som att jag inte heller har något att göra.. forever alone.. Haha, men jag får väl hitta på något. Smsa mig om ni vill hitta på något.

Datorer..

Jag får damp på min j*vla dator.. det har låstnat två knappar och tre är snea och tröga.. och delete fastnar hela tiden... men jag får nog inte en ny på ett tag så..

Idag så har skolan inte varit jobbig alls. Det börjde men Hk och då fick vi bullar av christer och kollade bara igenom köken så att dom var rena. Sen var det no och då redovisade jag, lisa och två grupper till matte saken och sen städade vi bänkarna. På hålet gick vi till coop i spöreregnet sen när vi kom tillbaka tryckte vi chips och dipp.
Efter det var det bara språk och då såg vi film.

Nu har jag kommit hem efter att ha klippt mig. Det blev bra inte så stor skillnad lite kort bara..

Borås i text och bilder.

Sorry för skit dålig uppdatering.. men nu ska jag försöka bättra mig. Jag kom ju hem i söndags kväll och sen har de varit skolan måndag, tisdag. Måndag såg vi film tre av fem lektioner så det var inte så ansträngande dag. Tisadag gick vi halva dan sen for nästan hela röda laget och bowlade (skolanbetalade), jag var med Johanna,Lisa,Jonte och Simon det gick bra i början sen gickt det mindre bra.. men det var kul iaf. Idag onsdag är vi ju lediga så jag har inga planer idag. Tänkte berätta om mina tio dagar ute på äventyr bortom skellhell. Men jag skriver bara om Borås nu.

Jag har en massa skoj att berätta och massor av bilder att lägga ut, så jag tänkte att jag lägger ut lite bilder och skriver om dom.
femton timmar i buss med bästa tjejerna blev succsé, många konstiga samtals ämnen och mycke skratt!
Vi kom fram till soliga Borås vid nio tiden, bytte om osv på toorna sen drog vi oss mot stan för shopping. Vi stektes levande!
Sen var det helt plötsligt lördag och tävlings dag! Vi satte allt utom ett bygg men det gjorde inget. Vi kom sexa men är super nöjda.
Efter tävlingen åt vi på jensens någonting, massor av god mat iaf. Sen byggde vi lite med cheer future.
Efter middagen sprang vi omkring och busade, duschade och såg eurovision.
¨
Söndagen spenderades på stranden i värmen. massa skoj!

RSS 2.0