Inte på humör

Nu är jag hemma från stor staden. Jag är helt slut så jag orkar inte skriva om allt vi gjort men vi har shoppat en massa och ätit massa god mat,det har varit super roligt verkligen. Kom till skllefteå vid fyra sen blev det att stressa till träning som för övrigt gick så där.. Är helt slut som sagt. Kom hem vid sju och har hunnit duscha och bara suttit och latat mig framför datorn nu ett tag. Btw så laggar min mobil sönder just nu, har varit massa lagg med appar och skype har inte funkat osv sen nu funkar inte lås knappen alls.. yey! Är inte på särskilt bra humör för tillfället.. Ska nog sova snart så får vi se om jag är på bättre humör imorron. 

känn dig fri

Klockan är nu tre och jag ligge hemma i min säng och bara väntar på att tiden ska gå. Jag slutade vid två och då for jag hem och duscha sen har jag packat färdigt det mästa har bara lite små grejs kvar. Vid sex tiden bär det av mot flygplatsen med mina tjejor. jag har faktiskt inte så mycket mer att säga det blir nog inte så mycket uppdatering när jag är i stockholm.

Fall For You


Torsdag den 25 Oktober

Sorry för att bloggen har legat nere i veckan och inte haft nån ork eller lust att blogga. Jag har som ni vet praoat på Dagiset (föreldrakoperativet) Tusselago i veckan, barnen älskar mig verkligen och dom är jätte söta! Men imorron är det sista dagen känns båda bra och dåligt kommer sakna det lite men jag har varit helt slut efter varje dag. Men annars så stömmar musiken från mina högtalare och jag håller på att packa till Stockholm. Jag, Ida, Emma och Mikkan far ju till huvudstaden imorron kväll och stannar tills å onsdag. Kommer bli sjukt kul att springa runt i Stockholmmed mina bruds. 

Tusselago

Klockan är nu tio över sju och jag sitter och äter frukost. Idag är det måndag och jag ska till tusselago för prao denna vecka. De kan bli kul vi får se helt enkelt annars så far vi till Stockholm på Fredag ! Är otroligt taggad! När jag kollade ut genom fönstret imorse så upptäckte jag att det snöade.. Jag ska hem och gå i ide när jag slutar. Nu måste jag springa iväg till bussen


Vars for mitt sociala liv?

Idag är det lördag och solen skiner ute. Jag klev upp vid elva och åt frukost sen nu ligger jag och lyssnar på musik. Idag vat jag inte vad som händer. Jag är ganska trött men otroligt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på. Men igår var det sista dagen på skolan på tre veckor för vi har nämligen prao nästa vecka och sen är det lov och efter det prao en vecka till. Bara sex dagar kvar till stockholm förresten. Känner att jag måste börja ta tag i mitt liv har legat hemma hela dagen och hela kvällen igår.. Måste skaffa mig ett socialt liv! Ska fortsätta att dunka musik nu vi hörs.

Weheartit


17 Oktober

Onsdagen avklarad! Jag är fortfarande jätte förkyld och huvudet värker så jag ska sova tidigt idag. Skoldagen var väl lika dryg som en vanlig onsdag, har verkligen något emot onsdagar... Imorron är det torsdag och efter torsdag är det Fredag! I helgen ska jag sooovaa umgås med trevligt folk och träna. Jag har inte jätte mycket intressant att berätta ska till Signe imorron annars blir det en helt vanlig torsdag. Ska kolla vidare på Tumblr nu så godnatt!


Sleep is my second name

Kom hem från träningen för ett tag sen har bara hunnit duscha. Träningen gick helt okej är väldigt förkyld så.. Men annars var den toppen! Nu ska jag snart sova igen är helt slut och har ont i huvudet.

Jag sa att jag skulle plugga kemi idag.. Blev inte riktigt så.. Jag somnade och sov i typ tre timmar vaknade och somnade igen.. Och andra gången jag somnade pratade jag med massa folk på skype samtidigt.. Riktigt lyckat tycker jag. Men det va riktigt skönt att få gå i ide på riktigt nu när snön kom..


Take me to wonderland


Snö helvetet är tillbaka..

Kort dag idag vi slutade tolv så jag tog tolvbussen hem. Ganska skön Tisdag. Men det snöar ute.. jävligt mycket också.. Jag ska gå i ide här i sängen med min dator.. Men jag smiter ut till träningen halv sju ikväll. Har dessutom lyckas dra på mig en ordentlig förkylning. Känner att jag verkligen älskar livet nu..! Smsa mig gärna,jag gillar sms. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och fortsätta med Tumblr innan jag måste plugga Kemi.. Kemi prov på fredag. 
 
Men det finns fortfarande kvar lite ljust i mitt liv! Först har vi prao nästa vecka lov veckan efter sen sen en vecka till med prao så det är ingen skola på tre veckor, yippie! Och det är bara tio dagar tills jag Ida, Emma och Mikkan far till huvudstaden och shoppar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu mot träning!

Söndag redan, vars for helgen? Jag har ont i huvudet och känner mig allmänt död och seg.. Men jag hoppas det blir bättre för klockan halv fyra har vi träning. Jag ska gå och byta om osv nu sen packa mina saker. Har inte gjort mycket idag. Går kvällen vart inte lika rolig som jag trott.. Men den var väl helt okej ändå. Men när jag kommer hem från träninge ska jag duscha, städa och umgås lite med jojo innan jag ska sova.  

Party

Klockan är snart halv sju och då kommer Lisa,Carina osv hit och äter middag med oss. Jojo kom även igår och stannar till på Måndag (min morbror). Jag har inte gjort så mycket idag mäst drygat framför tvn. Nu har jag gjort mig klar för kvällen, ska på Made in med massa kompisar. Mitt godis som jag fick av lisa när det nu var är slut nu!! eller det är två godisar kvar.. 
 
Igår var det Fredag och skolan var som vanligt bara dryg och tråkig. Men efter skolan for jag, Lisa, Hannes och David till hemmakväll och hyrde film sen vidare till david och hjälpte till att fixa inför hans födelsedagsparty. Alla andra kom vid fem. Kvällen var verkligen jätte rolig, vi dansade, åt, singstar, dansade lite till, promenerade runt, såg film och hade det allmänt roligt och mysigt! Jag kom hem vid två på natten var helt död imorse när jag vaknade täppt i nästan, ont i huvudet och allmänt slut. Men nu har jag inge mer att berätta skriver mer imorron.

Rain, Rain, Rain...

 

The Typical Torsdagskväll


Pepptalk med mig själv!

För ett tag sen (ganske länge sen) skrev att jag verkligen ville satsa i år. Det har inte ens nästan gått som jag tänkt.. Jag måste verkligen börja skärpa mig och ta itu med skolan nu! Jag måste satsa nu det finns inget "sen" det är sista året och sista chansen att visa vad man kan. Så nu är det bestämmt! Bara att kämpa!
 
Sen skerv jag att jag har tänkt satsa inom cheerleading också. Det har gått betydligt bättre men jag har en lång väg kvar till mitt mål! Jag har tänkt verkligen pressa mig själv till de bästa jag kan bli! Jag ska klara de! GO HARD OR GO HOME!

Tuseday

Hemkommen från skolan nu. Har gjort klar matteläxan och väntar på att maten ska bli klar. Vid sex tiden bär det av mot balder och träning med finaste laget. Idag har jag gjort bort min engelska "redovisning" och sen hade vi bad på idrotten så nu har jag gjort bort de också, nog för bad är ganska kul. Imorron är det onsdag och tjejerna har hål från idrotten (för killarna har bad) annars är det helt vanliga lektioner. Efter skolan blir det som vanligt att gå till stan och äta sen träning mellan halv fem och sju. Tror inte vi har någon läxa som ska göras då. 
 

Bara Två Veckor Kämpa!

Ligger hemma i min säng och försöker övertala mig själv att göra bort allt plugg så jag slipper imrron. Det är bara en matte läxa som måste göras idag, kom igen nu Frida! 
Annars har väl dagen varit som vilken måndag som helst, inget intressant eller speciellt som hänt. Skolan var lika dryg som vanligt och jag har skjutit på plugget hela kvällen som vanligt.. 
 
Jag har verkligen inget intressant att blogga om. Har kört lite styrka och fösiktigt strechat lite, går bättre och bättre för höften nu. Ska nu gå ner och göra den där nedrans matte läxan så är den gjord. Imorron så har tjejerna bad på idrotten och sen har jag träning på kvällen annars händer inget speciellt då heller. Mitt liv är så tråkigt och nu eller det händer inget nytt bara sama gamla "Schema" vecka efter vecka.. behöver något nytt! Men som tur är så är det prao om två veckor sen far jag till stockholm med bästa tjejorna, längtar ihjäl mig!! Men nu ska jag dra mig från datorn.

Don't wake me up

Nu ska jag krypa ner i mina mysiga och nybäddade säng för att sova! Har haft en riktigt roliga och mysig lördag. Började med lunch hos Isak men han Elvira och Lina sen film mys med Elvis och Isak. Middagen blev hos Elvira (godaste maten!) sen gick jag och Elvira till moröbacke (från bersan) för lag mys hos moa, det blev en kväll med mycket skratt och mycket mys så nu är jag redo för ännu en natts sömn! God natt!


Vart jag än går

Äntligen Fredag!
Jag klarade mig igenom hela skolveckan iaf. Skolan idag var inte säskilt jobbig alls, vi hade Musik,Hål/lunch,Nolabb,Teknik och So. Efter skolan gick jag in till stan för att möta min madre och vi köpte jeanse, kollade efter jacka men hittade ingen, sist men inte minst åkte vi till Coop och handlade mat.
 
Nu håller jag å att laga Tacos till resten av familjen. Regnet öser ner ikväll också så jag tror jag ska krypa ner i min säng eller i soffan med min babe♥ (Dator..) Ni får gärna vara sociala med mig ikväll. Men nu måste jag fortsätta med mitt matlagande så jag kanske skriver igen senare ikväll.
 
 
  

Never Lose Hope


Hall of Fame

Överlevde torsdagen också, four down one to go! Dagen har faktiskt inte varit så jobbig.. Skolan var helt okej (om man bortser från huvudvärk och so prov). Efter skolan kom jag hem och åt osv sen gick jag i redan då spöregnet ner till Appelblads och träffade resten av dom från tonårs. Det regnade så mycket så det blev ett mini mörkerspår, barnen gick bara halva sen grillade vi i jaktstugan. Vi tog mopparna (jag åkte med isak) in tog jätte lång tid eftersom det var så lerigt och vi slirade en hel del. Sen la vi oss ute i skogen i väntade på barnen och det regnade bara mer och mer.. Sen kom barnen vi skrämde dom och gick sen allihopa till jaktstugan och grillade korv, pinnbröd å åt bullar( like a boss). Vi satt i jaktstugan och pratade lekte nån fråge sak osv ett tag sen vid åtta for vi hemmåt igen. Sen jag kom hem har jag sett tv duschat bort rök lukten och inge mer. Blev lite rörigt inlägg men aja nu ska jag snart sova puss!


TAKE ME AWAY

Måndag.. Tisadg.. Onsdag.. bara Torsdag och Fredag kvar nu. kämpa! Har haft en riktig piss vecka.. Eftern helgens roligheter så kom jag hem med en ond höft och ett dunkande huvud. Det har följt mig genom veckans dagar och verkar inte villa försvinna. Jag har inte fått träna pga mitt huvud heller. För er som undrar vad som hänt så knockade jag och Elvis huvuderna i varan på campet. kill me!

Cheercamp

Ungefär en vecka sen jag skrev senast.. sorry! Men föra att ta igen kan jag berätta vad som hänt.Fredagen så var det skolan som vanligt sen efter skolan så Tog jag moppen och lämnade den till Tobbe på balder sen vidare till busstationen och träffa mina fina tjejer. 20 över 2 gick bussen mot lule och träningsläger. När vi kom fram till lule så gick vi till vårat vandrarhem som hette "city sleep", jätte fint och så. Sen tog vi bussen till lokalen där träningslägret skulle hålla till och redan fredag kväll började träningen, tre timmar då. Sen lördag gick vi upp sju och hade sex timmars mycket rolig träning. Sen söndag samma sak. Det har varit den bästa helgen (vet att jag sa de förra också) på länge! Har fått göra det jag älskar med som bästa och lära mig så mycket nytt! Take me back! 
 
 

RSS 2.0