Måndag igen då.

Måndag igen då. Skoldagen har varit om vilken måndag som helst ganska dryg men ändå helt okej. Efter skolan så gick jag och signe in till stan och jag gick och träna och signe for hem. Jag tränade mest ben så det lär kännas imorron, sprang även i typ 20-25 min och gick ungefär lika länge.
Måsten i veckan är:

- Plugga matte, prov på torsdag.
- Packa till stockholm.
- Städa mitt rum.

Typ något i den stilen. Om ni undrar varför jag ska packa till stockholm så far jag på fredag och kommer hem nästa onsdag.

Fierce ladys in green and black!

image description
Vilken lycko ost jag är som har er! Ni är verklgen bäst och jag älskar er allihopa! Tack för att ni finns! Vad skulle jag göra utan er? utan cheerleading? Det skulle inte finnas någon mening med livet då.. men nu har jag ju de!

Vilken helg.

Sitter just nu och sörjer över att det är måndag och skola imorron. Ska träna efter skolan så det är ju iaf kul.
Helgen har varit hur tråkig som helst verkligen.. Åtta timmar på en hård trästol på trafik skolan sen en massa små onödiga dåliga saker. Usch! Ska ite plåga er mer med mitt klagande nu. puss!

Söndag morgon.

Klockan är bara halv nio och jag är redan vaken. Det har inte varit den bästa morgonen i mitt liv och jag tror inte dagen blir mycket roligare. Resten av familjen har iallafall farit till umeå för att tobbe ska spela badminton där.
Har sett att det inte varit den bästa uppdateringen i världen i veckan.. Nästa vecka ska bli bättre jag lovar.
Jag lägger upp lite bilder från i veckan så kan ni ändå få se vad för skojsigheter jag har hållit på med.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Kul lördag.

Äntligen hemma! Det här har varit en av dom tråkigaste dagarna i mitt fjortonåriga liv. Så här roligt har det varit. Börjar med att jag måst gå upp halv elva.sen körskola i fyra timmar, höll på att somna ungefär 25 gånger.. Efter det så var det för jävligt väder ute men jag gick upp till friskvårds för att träna och dom hade stängt.. så då satt jag på bion i typ en halv timme och väntade på att nån skulle hämta mig. Men på väg hem så köpte vi godis! Gjorde verkligen min dag. Hoppas ni andra har haft en roligare dag än mig.

Best Thing I Never Had.

Fredag äntligen! Dagen har sett ut så här HK,No, träna med signe på friskvårds, språk, hem. Inte så värst jobbig dag. Ikväll har jag inga planer tror det blir en vanlig hemma kväll.

Igår tog vårat älskade hockey lag Sm-silver för andra året i rad. Det är väl bara att säg grattis till brynäs och tacka för en riktigt bra säsong med grabbarna. Kanske blir tredje gången hjilt.

Min helg kommer vara full med inte så värst roligt men.. jag har moppe kurs både lördag och söndag mellan 12-16,inte kul.. Men på lördagen kanske jag ska vara med signe och jonna efter moppekursen det blir iaf kul.

Sen nästa helg så är vi lediga måndag-tisdag och jag kanske även måste vara ledig onsdag för vi far till stockholm på fredag efter skolan alltså om en vecka.

19 April.

Ligger fortförande kvar i min säng och har inge vidare lust att sluta med det heller men snart MÅSTE jag gå upp och klä mig, äta frukost osv. Idag så händer inget speciellt på skolan och efter skolan ska jag träna tror jag sen är det hockey som jag ska se. Annars så har jag inga planer.

Igår när vi skulle med bussen till skolan så körde den först ner i diket och upp igen sen bara en liten bit längre bort körde den rakt ner i diket. Där satt vi i en halv timma eller mer och väntade på en ny buss som körde oss till skolan.
image description

Måndag.

Första skoldagen avklarad. Den var väl inte så hemsk, tack vare min undrbara klass och andra fina vänner har jag fått skratta och gjort massa tokigheter idag. Annars hade jag väldigt ont i huvudet när jag vaknade och funderade på att stanna hemma men så blev det inte, huvudvärken släppte lite under dagen också så jag överlevde. När jag kom hem att jag mig ute på baksidan för att sola lite men det började blåsa och ble fruktansvärt kalt så jag gick in igen. Sen har jag väl ätit midda, fixat lite små saker, glott på tv en stund. Tänkte gå och lägga mig snart för att inte vara lika trött imorron inte riktigi än men. Puss!

Jag efter 3,5 timmars träning.

Har hunnit äta och fixa lite sen jag kom hem från träningen. Träningen var jobbig men det behövdes verkligen. Nu ska jag duscha sen ska jag se vårat älskade AIK förlora och ta SM-silver. Puss!

Rörigt.

Har nu hunnit äta och som vanligt gjort mig lite oboy. Vaknade vid tolv idag och kände att jag bara ville sova mer(hade redan sovit i 11 timmar men) och det kändes som mitt huvud skulle sprängas. Men jag kömpade mig upp och åt frunch typ sen så bytte jag om till träningskläder packade ihop mina tränings saker och gick förbi lisa en sabbis för att hämta mina grejer för det blev ju aldrig av igår. Sen så for vi iväg för 3,5 timmars träning med världens bästa lag. Nu när jag kommit hem kan jag glatt säga att jag överlevde. Min kropp är helt slut nu och träningsvärken kommer vara extrem imorron tror jag men det behövdes en riktig hård träning. Jag har inte ont i huvudet nu heller. Ikväll blir det väl att se vårat älskade AIK förlora och ta SM-silver. Kände att det här inlägget blev jätte rörigt och konstigt men det får duga.. Puss!

Godmorgon.

Vaknade för ungefär en halvtimma sen och nu ligger jag i min säng med mammas dator och en stor kopp med Oboy, kan inte bli mycket bättre. Går kvällen var kung verkligen godmat, trevligtsällskap och fintväder kunde inte bli bättre. Planerna för ida är inte många det är väl att hämta lite saker jag glömt hos lisa annars vet jag inte. Duscha är ett måste också. Jag skriver senare när jag hittar något mer intressant att berätta. Puss!

Hockey!

Sitter och ser hockeyn med pappa nu hoppas det går vägen nu bara. Annars har jag just kommit hem från att ha varit och handlat med mamma,lisa och Carina till imorron. Ska kolla på hockeyn nu puss!

tumblr.

Tycker ni ska kolla in mina tumblr också.
www.lillfiia.tumblr.com
www.orginalgangsterbitch.tumblr.com

Städa,städa,städa.

Har nästan städat klart mitt rum nu. Det blev att städa i garderoben,fönstret och nu har jag bara skrivbordet och natduksbordet kvar eller jag måste damsuga och byta lakan i sängen också sen är jag helt klar. Musiken dånar i högtalarna och jag håller på att hungra ihjäl men orkar inte fixa nån mat får väntaa tills mamma och pappa kommer hem så typ till middan.. aja nu ska jag fortsätta så jag hinner bli klar i år! Ha en bra dag allihop!

Life on fire

Fys/styrke träningen igår gick bra var helt slut efter och träningsvärken i både fram och baksida lår är nästan olidlig!Men jag trordet var nödvändigt. Idag så har jag en måste göra lista som ser ut såhär
  • Ladda in ny musik i mobilen
  • stor städa mitt rum
  • Planera lite inför imorron
  • hitta någonstans jag kan hänga rosetterna fint
  • skriva ut foton
Det är vad jag ska göra idag. Annars så är det ju hockey ikväll som jag ska se. Kommer inte på något mer nu så puss.

Ta mig tillbaka till en av dom där sommarnätterna med dig.

Nu är jag trött på att det ska snöa, blåsa och att det ska vara minusgrader hela tiden. Jag vill ha +20 eller mer i skuggan, sol och blå himmel! Jag vill kunna gå runt i shorts och linne, jag vill kunna bada i sjön och jag vill kunna träna ute på gräset med dom bästa. Allt de vill jag göra utan att frysa ihjäl! GE MIG SOMMAR NU!!! Saknar allt med sommaren! Dom bästa minnena jag har med mina kompisar har varit på sommarn. Men dom flesta som jag saknar mer än mycket har jag träffat på sommaren också! Jag ångrar inte ett skit jag har gjort på sommaren.. Alla minnen asså gud vad jag saknar allt!

SNART FAR VI IVÄG!

En timme sen så far vi iväg och hämtar tjejerna och far på fysträning och dör, men det är fullt nödvändigt med fys faktiskt. Ska snart äta och byta om innan vi far. Så mycket intressant har jag att berätta för er så hejdå!

GE MIG SNÄLLA!


Tumblr_m2a27da24c1qjm9bpo1_500_large

osvosv...

Vaknade för lite mer än en timme sen nu men ligger fortförande kvar i sängen. I morse just efter jag hade vaknat kommer min bror in med en tallrik mat till mig, What happend? Tack för maten tobbe den var super god iaf! Igår så var ag hos Elvira typ hela dan vi lagade våfflor(knäckebröd) sen satt vi och pratade osv på hennes rum ett tag innan middan efter middan gick vi tillbergsbyn och tog bussen därifrån till stan och gick sen till träningen. Idag vet jag inte vad jag ska göra, det rycktas om fys träning ikväll jobbigt men troligen såå värt det. Det va typ de jag tänkte berätta skriver kanske mer sen puss!

You said forever but you already walked away.

Sitter nu med en kladdkaka i ungnen och väntar. Ida har kommit hit nu, det va typ tusen år sen jag va med henne så det är kul! Idag har jag även hunnit duscha och ätit frunch så  nu ska jag bara byta o oh fixa mig för om två timmar bär det av mot skellefe kraft arena och match med Ida och Lisa blir super. Ska vara social med Ida nu puss!


Vi är fria.

Idag är det fredag men inte vilken fredag som helst utan det är långfredag vilket betyder att vi är lediga från skolan. wiiii! Så nu är vi lediga i 10 dagar, utan läxor eller andra måsten. Riktigt skönt man känner sig fri! Känns som att lovet kommer bli succsé jag har massa skojsiga planer.

Idag så vaknade jag vid elva/tolv tiden och då åt jag frukost klädde mig osv och tvingade hela min familj att stiga upp och vid ett kom vi äntligen iväg till ica och köpte hockey biljetter till mig och lisa till matchen imorron. Var sjukt länge sen jag var på hockey så det blir kul, dom måste verkligen vinna imorron också så det blir nog en riktigt rolig kväll.

Annars på lovet ska jag Träna som vanligt och kanske drar några svängar förbi friskvårds också. Sen ska jag vara med några saknade finisar som jag inte varit med på länge typ Kaisa och Elvira är två av dom. På fredag så ska vi vara några stycken hos lisa och grilla osv kommer bli super kul tror jag. Det är typ det jag ska göra på lovet jag.

Jag har haft dålig uppdatering på senaste tiden(om man räknar bort dom tre senaste inläggen jag gjort idag..) jag vet men jag har verkligen inte haft tid med bloggen på senate,jag har har haft ett liv konstigt nog.

ME, MYSELF AND I.

image descriptionimage descriptionimage description
image description
image description

Mina finaste♥

image description
image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

FÖR ALLTID I MITT HJÄRTA, NI ÄR DOM BÄSTA!


RSS 2.0