2012


Jullov!

Oj vad dålig uppdatering.. jag måste skärpa mig! Nu är det iaf lördag, jag och min familj har anlänt till Stockholm. Den här veckan har varit hur kul som helst och avslutades på bästa sätt med jullov! Torsdagen var den bästa.
På dagen så var den kaos och ingenting gick som det skulle, efter skolan for jag och jonna till Sigen för att fixa oss och äta sen for jag tillbaka till skolan för att fixa det sista. Kvällen var helt otrolig! Julshowen gick super och sen dansade vi och bara hade hur kul som helst hela kvällen. Natten spenderades i bya med fina vänner. Fredagen var jag med Kaisa och vi bakade kladdkaka. Lägger ut lite bilder sen ska jag springa iväg och spela med mina kusiner.

Little Talks

Torsdag den 13 December 2012.
 
Idag var det lucia dom som var med i lucia tåget på skolan var super duktiga! Lisa var lucia btw. 
Annars har dagen varit rätt chill. Imorron är det Fredag igen! Äntligen! Skolan är inte så värst jobbig på Fredagar
så. Sen på kvällen ska vi ha tävling med att baka pepparkakshus och sen annat pyssel osv i bya, blir nog skit mysigt! Sen tycker jag att ni ska stryka era planer på Söndag och komma till Balder just före 18 och kolla på Cheerleading uppvisning! kostar bara 20 kr.  Har inte så mycket mer att säga ska snart sova Godnatt!
 

You look cute

Måndag idag, exakt två veckor till julafton. Dagen på skolan har varit som en vanlig ganska tråkig Måndag jag har sett ut som en rishög eftersom jag försov mig imorse.. Kvällen kommer nog spenderas här framför min dator och mest troligt tumblr. Imorron är det då Tisadag och det är skola som vanligt efter skolan ska jag börja med mitt julklappshandlande sen klockan halv sju är det träning. 
 
Jag har lite smått panik! Nästa trorsdag är det julshow/avlutning på skolan och jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig.. Jag brukar inte vara så brydd men nu är det sista året så jag måste ju ha något hyfsat fint iaf! PANIK!!! 

Wonderland

Lördag idag och de var över en vecka sen jag skrev. Jag har verkligen inte tid att blogga längre.. Det är skola, träningar och annat som kommer ivägen. Jag ska försöka skärpa mig. Den här veckan har varit dryg och tråkig.. har blivigt ordentligt förkyld och det blir bara värre och värre för varje dag, är helt slut i kroppen. Men igår vag jag med Lisa och Malin sen sov malin med mig. Idag har jag varit på stan med Edvin en sväng sen om typ en timme kommer Ida, emma och hämtar mig sen ska vi till mikkan för mys. Imorron har jag inga planer utom att träna.
 

RSS 2.0