Konfa

Nu har dag två denna vecka alltså tisdag börja dra sig mot ditt slut. Jag har haft konfa idag och igår, helt okej. Imorron fortsätter det, jag går upp sju far halv nio och går till tre på dan. Är rätt så trött nu och jag har vääldigt ont i halsen! Men det stoppade inte mig från att köra lite styrka, working on my abs! Annars så blev de en hemma kväll framför Os. Morgondagen börja med konfa sen hem och packa klart plus kasta i mig lite middag innan jag och Emma (kanske nån fler) åker iväg till bergsbyn för glass sen blir det träning (om det inte regnar). Så immorron kör vi heldags program, sånt är kul!


We found love.

Just amazing...! Det regnar IGEN! Hoppas det regnar hela natten så att det blir hyfsat imorron iallafall. Jag borde egentligen sova just nu men det gör jag inte.. Imorron ska jag försöka gå upp lite tidigare så jag kan sova sen. Annars imorron så ska jag vara med lisa ,sen på kvällen så blir det träning om vädret tillåter. Min kväll blev iaf lyckad! Jag var ju med Mikkan och Ida och vi spelade tennis, såg film och tryckte chips osv sen körde vi styrka och bara pratade.


När jag är med dig vill jag bara försvinna men när jag inte är med dig vill jag vara hos dig.

Idag är det Lördag och det betyder att min sista sovmorgon är imorron. Min konfa börjar på måndag klockan nio! borde vara förbjudet att börja så tidigt.. Men vi går måndag, tisdag och onsdag sen på torsdag kväll (vilket råkar vara min födelsedag) så tar vi bussen mot Gotland. Hoppas det blir roligt nudå. 
 
Idag på dan har jag inga planer men ikväll så ska jag till Mikkan och vara med henne och Ida. Igår så gick jag på stan med Malin, de var trevligt de. På kvällen så var det "bya träff" det var riktigt kul. Nu ska jag ta vara på det fina vädret och göra något.

Godnatt

Jag låg/ligger och lyssnar på musik och läser bloggar när jag plötsligt ser att klockan är kvart i två.. Så det kanske är dags att sova nu.

Dreamy Eyes

Morning sunshine!
 
Idag så vaknade jag halv ett och gick upp och åt frukost. Nu ligger jag i min säng med datorn framför mig och musik i högtalarna, kan inte bli så mycket bättre start på morgonen. Snart ska jag gå och duscha sen fixa mig för att åka och möta malin på stan. 
Ikväll så är det typ "bya träff" nere vid badplatsen med fika och trevligheter.
 

Du finns inom mig


Rea!

Har just kommit hem från en runda på stan med min madre. Jag fick med min en ny bikin och lite annat från rean, en cykel hjälm till gotland... och ett par super sköna springtights. Rean i stan är galen nu! Men annars så är det fint väder och jag sitter inne.. har verkligen inga planer för kvällen så kontakta mig gärna om ni vill hitta på något. Puss!

Slut För Alltid

 

Sleep

Kan verkligen inte sova..
Kvällen slutade på en brygga med signe, vi tjockade i oss massa godis och glass. Imorron ska jag till elvis och jaa jag vet inte vad vi ska göra men på kvällen ska jag till Ida och Emma igen för fotning. Mer intressan tror jag inte att jag har att berätta, godnatt!

Live your life

Vädret har humör svängnigar idag igen. Annars så har jag hunnit äta och nu ska jag ta itu med min garderob. Ikväll så har jag inga planer men något kul ska jag väl hitta på. 
 
Igår så ick jag inte mycket gjort på dan.. men på kvällen for jag iväg till Ida oh Emma och va med dom och Mikkan, vi spelade "med andra ord", tryckte frukt, såg film och var ute med båten. Väldigt mysig kväll. Imorron så ska träffas vi allihopa igen och ska fota i solnedgången. 
 

,

Festivalen är slut och alla stockholmare har lämnat huset nu. Jag har haft ortoligt rolig vecka med äventyr varje dag. 
Vädret har faktiskt varit bra lite kallt på kvällarna bara. Det är alltid kul när "trästocks gänget" är här och hälsar på.
 
Kvällarna på trästock har jag spenderat med lite olika människor men har varit ortoligt roliga allihopa med lite bra musik också. Första kvällen så var det maskinen, kung kväll må jag säga! Andra och tredje såg jag inget speciellt men sällskapet gjorde de till kvällar att minnas iaf. Annars så har veckan spenderas mycket i ragg med int sällskap och lite olika aktiviteter. 
 

like stars in the sky


You Da One

Har nu kommit hem och hunnit duscha. Snart kommer mina kusiner hit och stannar till på söndag. Kommer mer folk senare i veckan, hela trästock gänget kommer. De ska bli kul! 
 
Igår kväll for jag iväg till falkan och träffade massa saknade människor! Kvällen slutade med att vi sov hos linus men när vi gick upp nästa morron var debara jag, Edvin och Linus för dom andra hade farit. Men det var som vanligt roligt att umgås med dom. 
 

Allt var bra när jag hade dig

Kom hem för typ en halv timme sen och har krypit ner i min säng med min dator. Dom senaste två dagarna har varit riktigt bra om man bortser från vädret då. Tack alla fina filurer som gjort dom dagarna. 
 
Idag vaknade jag (blev veckt av mamma) runt halv tolv. Vid ett hade vi träning och det gick riktigt bra men det regnade lite. På väg hem till Emma och Ida efter träningen började det spöregna och i körde moppe så de vart rätt kallt och blött. Hemma hos dom så fotade vi, tränade flickisar osv riktigt mysig dag som bjöd på många skratt och knasigheter. 
 
Igår så var jag men min otroligt saknade Kaisa, vi bakade, spelade kort och dunkade musik. Efter middan så for jag och Kaisa till Isak och va med han och Alle. Vi badade, bastade och såg film. Imorron hoppas jag på bra väder så man kan sola.
 
 

Piss väder!

Vaknade ungefär halv ett idag och då gick jag ner och såg att mamma gjorde pannkakes till mig så det blev min frukost, tack mamma! Nu vet jag inte vad jag ska göra, någon som vill hitta på något nån gång idag så smsa gärna. Ska nog byta om nu och kolla vad dagen bjuder på.


Smile


Bio

Sitter nu redo och väntar på att klockan ska gå vid tjugo i åtta så far jag iväg mot sta för att gå på bio med Signe. Ska bli kul att träffa henne igen, saknat henne sjukt mke! Vi ska se spidermen. De är typ det ända so händer idag, har abolut nte gjort någonting på hela dagen.
 
Igår kväll var laget hos Jennie och myste, det var kul att träffa några stingrockor även om vi inte blev så många. Vi såg film och bara myste. 

Underbar kväll med underbara männinskor!

Har just kommit hem från Isak där kvällen slutade. Det började med att Elvira,Isak och Alle kom till mig och vi gick ner och badade sen efter badet så brummade vi iväg till Isak och bastade, duschade och såg film. Så har min kväll sett ut riktigt rolig, många skratt som vanligt!

 


Italien

1

Italien

1

Hemma i sverige igen!

Sitter nu i bilen på väg från stockholm till skellhell. Jag har nu varit borta i exakt 17 dagar. Jag saknar alla mina fina kompisar sjukt mke. Det kommer självklart bilder och sånt roligt senare. Nu ska jag fortsätta att åka bil, puss!

RSS 2.0