Taggad!

Pigg och glad Ligger jag i min säng och kan inte sova.. Jag är super spidad och taggad på allt! Imorron kommer det nog vara tvärtom.. Aja men jag har hk prov imorron, no och språk sen
slutar vi och klockan tre ska jag klippa mig (lääängtaar!!!!!) sen när jag har kommit hem så har min moster och morbror anlänt och pappa fyller år. Imorron kommer nog bli as nice ändå! Måste försöka sova nu puss!

FREEEEDOOOMM!

Längesen jag skrev nu känner jag, det har hänt en hel del den senaste veckan och jag orkar inte berätt om allt men om jag delar upp det i olika "katigorier" så blir det enklare.
Skolan:
No: vi har haft en inlämningsuppgif om kvinnlig könsstmpning som skulle lämnas in förra vackan och det gjordes den, vi har no läxa till måndag där vi ska läsa och svara på frågor (fysik).
svenska: jag har gjort klar klassiker arbetet och lämnat in det i tid och allt.
Idrott: tjejerna hade bad idag och det gick bättre än vad jag trodde jag fick A (alla fick de men ändå..).
Engelska: vi har skrivit en uppsatts om hur det är att vara ungdom i usa, vi skrev i två lektioner blev just så pass klar idag (började om för förra blev bara kluddig och osammanhängande) skrev tre sidor.
So: vi har läxa till vilken dag det nu var och det är bara några frågor.
Matte: jag och några till ska göra om provet på måndag..
Allmänt annars så rullar skolan på ganska drygt och tråkigt men tur att jag har så kuliga vänner som gör mina dagar rolligare. Och sen så ärvi lediga hela dan imorron! yayyy!!
Fritiden:
jag tränar, pluggar och typ slappar är med lisa lite då och då typ så mke händer just nu..
Men jag var på konfa läger i helgen och det var ganska kul kännde ingen till en början men var med två tjejer som heter Alva och rebecka så då blev det roligare. i helgen kommer min moster och min morbror pappa fyller år på fredag och min moster har nyss fyllt 50 så då äre dags att fira lite folk på lördag.

Nu jävlar kör vi.

Snart så brummar vi iväg och hämtar ida,emma och mikkan för att sen sätta fart mot balder och träna. Träningen igår gick super bra jag klara power handvolt handvolt utan att stanna och handvolterna var hyfsat fina också. Ikväll så kör vi sten hårt hoppas jag är hur taggad som helst.
Skolan idag har varit rätt så skönt först idrott då hade vi nått konstigt som jag inte kommer ihåg namnet på men jobbigt vare iallafall, sen hadevi so och då såg vi en hyfsat intressant film men den varlite halv dryg i slutet sen engelska och då såg vi också film. Klockan 10 i 1 samlades vi på nordanå för att se nån föreställning och den var ganska bra, väldigt gripande sen 20 över 2 sutade och då gick jag lisa och hannes på stan ett tag sen tog jag bussen hem.N u har jag just hunnit äta och ska fara om några minuter så jag måste sluta nu. puss!

Here we go again!


Hittade lite bilder från när jag var liten. m man ändå var lika söt nu..The stars of the show

idasblogg.

Last night with you.

Har just kommit hem efter ett besök på det ny öppnade waynes på solbacken med finaste lisa. Annars så har dagen varit dryg,jobbig och allment tråkig. Jag har sjuklig träningvärk i armarna,magen,ryggen, axlarna, bröstmusklerna, låren och rumpan jag kan typ inte röra mig utan att det gör ont, men men det ärvärtdet i slutet när jag har mina fina muskler. Nu ska jag nog skriva mitt författar portätt och skicka in min No uppsatts innan jag troligen deckar idag igen jag är mega trött orkade knappt öppna ögonen i morse så det blir tidig kväll ikväll.

Sleep, eat, cheer.

Är nästan klar med no:n nu, vet inte vad mer jag ska skriva men nått mer måste jag få ner. Annars är jag ganska död efter träningen, vi började med bygg det gick super bra sen i slutet så körde vi styrka 250 armhävningar (påtå)
30saxar och nio vändor utfall så känner jag att träningsvärken imorron kommer vara olidlig. Men klockan är snart elva så jag borde egentligen sova snart men jag är så hungrig jag måste verkligen ha nått att äta nu, sen måste jag bli klar med no:n och kanske läsa igenom musiken innan jag sover men ja vi får se hur mycket jag hinner innan jag somnar sovande är super trött. puss!
från i julas.

Obeskrivligt!


The best of the best!


Finns inget som detta och inget bättre!

OMG! jag vet inte vad jag ska säga. obeskrivligt. Guld och MVP tredje året i rad på DM! Älskar er tjejer och det vet ni. Inget i hela världen kan slå denna dag, vi är så grymt bra att jag typ dör! jag vet inte hur mke jag har gråtit idag men det jag vet är att det har varit av ren lycka! Åhh.. jag vill inte att det ska ta slut. Tack alla i vår fina wolfpack ni är det bästa♥ THE MVP`S ARE BACK TO EXITE, RAYS!

Nightflight ikväll!

Sitter just nu ch äter frukost med musik i öronen framför mammas dator. Idag är det fredag men inte vilken fredg som helst. För det första är det sportlov nästa vecka, sen så är det Nightflight ikväll! taggad jag är. jag och lisa går dit direk efter skolan sen så går vi och äter middag sen tillbaka och allt kan börja.Jag jobbar till ca tre i natt sen imorron vid lunch (?) så ska jag till ida och emma och vara med dom och mikkan sen ska jag iväg och möta vem det nu blev (elvira?) jaa jag vet inte sen så ska jag gå iväg till våran tränare och film kväll och mys med bästaste laget! men nu måste jag äta upp min frukost puss!


RSS 2.0