Eat,Sleep,Cheer.

Helt slut efter dagens äventyr, men som tur är har jag köpt en liten godispåse att gotta mig med. Cia och Peter sover och det hade jag snart tänkt att göra jag också. Jag vet att jag inte skrivit på väldigt länge och att ni säkert är nyfikna på vad min helg osv har inihållit, men det tänker jag inte berätta idag utan kanske när jag kommit till Jojo påfrestat ist.
Ska nog fortsätta med mitt ointressanta blogg tittande så godnatt allesammans!

The Best Of The Best!





I´m living life

Idag är det torsdag men inte vilken torsdag som helst utan om ca en halv timme så brummar vi iväg mot bssstationen för att träffa finaste laget som jag sen ska spendera en ca17h bussresa med. var typ de jag tänkte sägauppdateringen blir troligen väldigt dålig nu den kommande veckan som spenderas i stockholm. så tjoo bre skellhell vi ses igen om tio dagar! puss!


Never tell me that I can´t fly!

Jag vet, jag vet jag är sämst på att uppdatera.. Men jag ska försöka bli bättre i framtiden.
Idag så är var det onsdag och vanlig skola, den var väl helt okej sprang runt nästan hela dan men sötnöten Johanna. Annars så har vi haft uppvisning/genrep idag, gick super är as taggd på borås nu!

Imorron så ska jag sova ut lite, packa,packa,packa, ta en powerwalk eller spring tur (hoppas på bra väder) sen är det mot bussstationen och träffa finaste laget som jag sen ska spendera ca 17h i en buss med. Kommer bli super kan nog inte bli mer taggad på livet än vad jag är nu. Men nu sak jag snart ta och släcka ner datorn och försöka sova skriver mer imorron jag lovar puss!

Never Give Up.


Bodaborg.

Har just kommit hem från bodaborg. Det var jag, Ida, Emma och Mikkan på ett lag och Sebb,Tobbe,Wincent och Ludde pådet andra. Vi klarde båda 13 banor men dom hade tre försök mindre än oss så dom vann... men vi ägde iallafall!

Idag är det Torsdag och lång helg. Sebastian och Ulrika har kommit. Tror att helgen kommer att bli awesome!

Rays!

image description
Hemma efter en sjukt bra och roligt träning, vi kötta programmet och byggde lite. Det är bara nio dagar tills vi far och elva till vi står på mattan, längtar så sjukt mycket!

Superduperdunndermegamysigt!

Dagarna bara flyger förbi nu. Idag är det Tisdag, sol och snart träning, perfekt! Det är alltid lika härligt när skolan slutar på tisdagar för dom är så jobbiga och tåkiga.. och ännu bättre idag när det är fint väder och bara är en skoldag till långhelg! Man blir alltid så mycket gladare och piggare när solen skiner!

Min helg har varit super.
Fredag var jag med sigen och lisa, vi tog en lång promenad sen bara hade det trevligt.
Lördag var jag emd mamma på stan sen på kvällen for jag och lisa till mb och myste med Alle och Isak.
Söndag, träning som jag inte kunde vara med på för jag var sjuk sen städade laget i kågen mycket trevligt.
Sen måndagen var inte så dum den heller. Först skola som var helt okej sen kom Kaisa hit och bakade och busade lite innan middan, efter middan brummade jag och tobbe iväg till Mikkan och blev fotade.

Nu ska jag forssätta med mitt musik lyssnande och byta till träningskläder för snart bär det av mot balder. Puss!

Lite från Stockholm.



Torsdag igen då.

Jaa jag sitter som vanligt i sängen med datorn i knät och musik dunkande i högtalarna. Skoldagen har varit rätt okej förutom att vi hade beeptestet imorse.. gick bajs! Jag hade så sjukt ont i halsen och näsan bara rann.. förkylningen vill verkligen inte ge sig..

Ikväll ska jag iväg och träffa fina människor på tonårs. Det är sista gången i vår.. Kommer sakna det! Annars så blir det en ganska lungn kväll hemma. Tanken var att jag skulle ladda in bilderna från kameran men det har jag självklar inte gjort.. Jag måste fota lite också så får ni se mer fagar bilder på mig men i bättre kvalla. hejdå.

VACKER SOM VANLIGT..


trlalalalalalal....

Sitter i min säng med datorn i knät, dunkar musik och läser bloggar. Om lite mindre än en timme så bär det av mot träningen. Kommer hem vid nio och då ska jag fika och läsa igenom no:n innan jag ska soova. Imorron är det beep test.. inte taggad alls..

Idag så har det varit en helt okej dag. Är enormt skoltrött nu.. så sjukt less.. Men det är bara att hålla ut!
Bara två dagar till helg. Ska sluta nu puss!

Onsdag morgon.

Sitter nu på skolan med lisa och har det trååk. Imorse gick jag upp halv sex och duschade osv och jag hann ALLT jag skulle hinna imorrse plus lite till. Jag är fortförande förkyld men... Aja rörligt inlägg.. Puss!

Älskar dig! jag ser ut som ett äckligt tap..

Here we go.

Ny duschad och ny bäddad säng, helt slut och förkyld kommer sova som en kung inatt! Jag har dragit på mig en jäkla förkylning.. har super ont i halsen så det blir te till frukosten imorron.

Idag har det väl varit en helt vanlig måndag med massa tokigheter och sen träning på friskvårds med signe efter skolan. Imorron så är det värsta dan på skolan och sen har vi konfa kl.17.00 på kvällen. Hoppas jag får åka när det är föräldra saken så jag hinner till träningen.

Ska fika klar sen så ska jag nog sova snart är super trött.. Puss!

Tumblr_m3bf7lxc6u1r8f1eyo1_400_large

Fint.

Har just ätit middag efter 3,5 timmars jobbig men awesome träning med världens finaste stingrays! Är ganska så slut i hela kroppen och tror de kommer kännas lite i benen och kanske även armarna imorron. Men det gick iaf super på träningen snyggt jobbat tjejer! Bara 20 dagar tills vi står på mattan i borås.

Imorron är det skolan igen.. Helgerna går alldeles för fort. Efter skolan tror jag att jag vandrar upp till friskvårds och tränar.

Vädret är mycket finare idag än igår men det har ordentliga humörsvengar! Först är det sol sen regn efter de hagel sen sol igen!? Det är MAJ!MAAAAJJJ!!!!! det är skolavslutning om 39 dagar! Hoppas det är sol och fint imorron.

Saknar dig!

image descriptionsötaste♥

Smile


Tumblr_m15q8ehmeu1qfz8o9o1_500_large

Super Bass

Dunkar musik (fortförande i klädd pyamas) och drygar framför datorn. Ikväll kanske lisa osv skulle komma hit och kolla lite hockey osv. Borde kanske klä mig och plocka undan lite på mitt rum innan dom kommer så måste nog sluta nu pusspuss!

When They Say You Can´t You Just Need To Turn Around And Say "Watch Me"!


Dansa,Pausa

Klockan är lite efter ett och jag ligger fortförande kvar i sängen. Jag har just mumast i mig en macka och lite oboy. Jag ska väll snart börja ta på mig lite kläder och göra något vettigt. Imorse när jag tittade ut hade det inte slutat snöa.. det är maj nu inte typ mars!

Går kvällen blev riktigt lyckad. Började med att jag och Isak brummade iväg till elvira där vi åt och bara satt och snackade om roligheter osv. Strax efter sju så tog vi tandemcykeln till ursvikens folkan där discot var. På discot så dansade vi massor och tramsade skitansa kul iallafall. Någongång vid tolv tog vi tandemcykeln hem till Elvira igen där vistannade ett litet tag innan Elvira packade på oss massvis med kläder och vi brummade hem i kylan. Kom hem strax efter ett nångång och då var sängen efterlängtad. När jag vaknade idag så hade jag pinsamt nog ordentlig träningsverk i benen från igår speciellt vaderna. Men det var det värt! Så tack för igår Isak och Elvira det måste göras om nån dag.

Friday!

Oj vad härligt med fredag! Jag kom hem för lite mindre än en timma sen och nu dunkar jag musik och kollar bloggar.  Min dag har sett ut såhär: först åkte jag och lisa med Carina till skolan. Första lektionen var HK coh efter den var det no. På hålet ssom är ungefär 2och 40 kanske så gick jag och lisa in till stan och jag inhandlade två bikinitoppar ett par bikinitrosor och ett jätte gulligt Svampbob skal till min mobil. Sen hade vi språk då såg vi film. Nu ska jag börja göra mig klar för jag ska (om typ en halv timma eller nått) börja gå mot Isak. Jag och isak ska brumma iväg på moppe till Elvira och senare ikväll blir det ursiken disco. Känns som kvällen kommer bli mer än lyckad! Men nu måste jag gå puss!

morning

Är helt klar för att gå till skolan nu och det är fredag! kan det bli bättre? (måste till bussen puss!)


Torsdag

Sitter nu i min nya mysiga Wolfpack tröja och dricker chokladmjölk. Idag blir det skola för min del, har fortförade ont i huvudet men nu måste jag till skolan. Det är så tråkigt att vara sjuk.. men nu måste jag gå och packa ihop mina saker puss!


You better run.



Gud vad tråkigt det är att vara sjuk..

Ligger nu hemma i min säng och är sjuk.. Inte kul de inte.. Men jag hoppas jag kan fara till skolan imorron. jag ska senare idag göra ett suuuper långt och skojjsigt inlägg om min helg nere i huvudstaden. nu ska jag gå ner och ät något mumsigt jag är super hungrig! puss!

In tha car.

Sitter just nu i bilen på väg upp till kalla norrland igen.Vi har åkt i ungefär sex timmar så det är typ fyra kavar nu. Har inte hunnit blogga något när vi varit borta. Vi har haft det super bra fnt väder osv. Orkar ine blogga nu tänkte bara säga att jag lever! Puss!

RSS 2.0