Fix A Heart

 
Nu är det äntligen Fredag igen. Har inte skrivit sen i Tisdags med det har inte hänt så mycket, träningen i onsdag gick hyfsat bra pch vi hade matte prov i Torsdags som kanske inte gick super men vi får se resultatet sen. I torsdags fyllde även min fina kompisa LisaFisa 15år. Ikväll ska jag iaf till sunnanå och med mysa med mina fina vänner.  Ska ta och laga ite middag nu så jag kanske skriver sen. Jag bjuder på tre godingar!   
 
 

27 November

Andra dagen av denna vecka är nu avklarad! Tisadag idag alltså. Skolan har varit dryg me ändå helt okej har varit trött och på ganska dåligt humör måste jag säga. Har gjort bort idrottsprovet nu känns skönt, nu är det bara matte provet kvar innan jag kan andas ut som förövrigt är på torsdag. Efter skolan gick jag och Ida till anderstorps vårdcentral för att ta veccnations spruta nr2, vi fick sitta och vänta i en timme innan vi fick ta den sen blev det brottom hem och kasta i sig mat, byta om och packa innan jag for iväg till balder för 2,5 timmars träning med finaste tjejerna! Ni får mig alltid på bra humör♥ Ska snart sova för att orka med ännu en dag. 

You make me SMILE!

Ligger i min säng och dunkar musik just nu. Idag är det Måndag eller dagen börjar lida mot sitt slut. Men innan jag ska sova ska jag köra styrka, läsa igenom idrotts pepprerna till provet imorron och ta en dusch. Dagen har varit en helg okej dag för att vara Måndag har varit på ovanligt bra humör. Hoppas på att det fortsätter resten av veckan. 
Imorron är det Tisdag och ganska så dryg skoldag men det funkar ändå. Ska nog sluta skriva nu så att jag hinner allt jag ska göra innan jag sover. 
 

Troublemaker

Nu var det evigheter sen jag skrev! Jag har haft fullt upp med att leva livet så jag har inte hunnit med att blogga. Sist jag skrev var exakt en veckan sen och det har faktiskt hunnit hända massa saker denna vecka. Skolan har rullat på som vanligt alla dagar utom Tisdag och Torsdag. Tisdag så var vi och lyssnade på Grocher och "jobbade" med de hela dagen, Grocher måste ju vara gulligastegubben jag träffat! Torsdag såg vi nån föreställning på nordanå (sjukast jag sett) och slutade ett. Veckan har inte varit den jobbigaste. 
 
Utom skola den har veckan har jag tränat Tisdag, Onsdag och idag som vanligt. Varje Måndag och Onsdag har vi julshows planering också efter skolan. Torsdag var jag med Signe hela dan/kvällen vi tränade, åt och skulle se bio med det slutade hos henne framför oth istället. Alltid lika trevligt att hänga med den bruden! Fredagen började med att jag träffade Malin efter skolan sen blev det bio osv med trevligt folk (gjorde lite allt möjligt och var lite överallt). Lördagen var jag med Malin på öppethus, vi åt hos Isak som var hemma själv sen kom mer folk ochvi spenderade kvällen där, Vid tolv tiden följde alla med ut i skogen till mig och spenderade natten här mycket roligt måste jag säga. Annars har jag Tränat med finaste stingrays och försöker plugga (går inte så bra..). Min helg har varit kanon helt enkelt Tack alla inblandade! 
 

Give Your Heart A Break

Veckan har gått jätte fort och det är redan Söndag. Jag inte haft bästa veckan i mitt liv med den har rullat på. Imorron ska jag tillbaka till skolan efter tre veckor, inte kul.. Men jag hoppas det går bra. Känner mig sliten och har ont i hela kroppen. Ska nog sova tidigt ikväll så jag klarar av veckan. Nästa helg har vi corograficamp! är super taggad!! 
 
Det har hänt massa roligt och tråkigt i veckan men orkar inte berätta om det helt enkelt. Har prao på waynes det var kul. Har även börjat om med att gymma. Känner att det här inlägget blev väldigt rörigt så jag tror jag bara säger godnatt! 

Always together never apart, maybe in distance but never in heart!

Jag kommer ihåg det som det var igår jag och pappa for iväg och hämtade dig men det är nu tio år sen. Du har varit vid min sida hela min barndom och sett mig växa upp. Jag har så ortolig många minnen med dig! Både bra och dåliga. Jag vet att har varit orättvis med dig på sistone och inte låtit dig vara på mitt rum och jag har inte spenderat så mycket tid med dig.. men det ångrar jag starkt! Jag skulle ha gått på massa långa promenader med dig och jag skulle ha gosat mer med dig.. Även fast jag inte har gett dig den tid och uppmärksamhet du förtjänar så har jag alltid älskat dig! 
Jag vill att du ska vara där när jag vaknar upp, jag saknar allt hår du lämnar och jag saknar när du skäller för något fåning.. Jag saknar allt med dig! även det dåliga! Du har lämnat ett stort tumrum hos oss alla, som aldrig kommer att läka helt. Du kommer finnas i mitt hjärta föralltid! 
 
Jag fattar fortfarande inte att du är borta, du har varit en del av familjen sen jag var fem och nu är du bara borta.. föralltid..! 
Du fanns alltid där när man var ledsen eller kände sig ensam♥ Alltid Älskad Alltid Saknad Världens finaste hund!
Kommer aldrig att glömma minnerna med dig! Sovgott nu Kato gubben♥
 
 

With love in our hearts

 
Nu är det söndag och sista dagen på lovet det har gått alldeles för fort. Jag kan börja med att berätta om igår, vid åtta på morgon for jag, Emma, Ida, Christina och mamma iväg till haparanda för att gå på Ikea. Det blev en mycket trevlig dag. Kväll spenderades framför tven men la familija.
 
Idag har jag träning klockan halv fyra till sex. Är ortoligt taggad vi ska få början av vårat program och få musikem, som julafton fast mycket bättre!! 
 
Världens bästa♥

FRIDAY!

Har just kommit hem från en riktigt rolig Fredag! Börade med att jag for till Malin vid ett sen gick vi till stan där vi stötte på Lisa och vi tre gick till Waynes och fikade. Sen skulle Lisa möta Robert så då gick hon. Sen har dan och kvällen spendarets med Malin och massa annat folk, vi har gått omkring runt på sunannå och typ våldgästat folk. Men kvällen slutade hos Johanna med folk framför svampbob. Nu ska jag sova ska upp sju imorron för att vid åtta ska jag,Ida,Emma och mammorna till haparanda för att gå på Ikea. Skallar kudden efter mysig kväll!

I`m Right Here

Vaknade lite för tidigt idag redan kvart i tio var jag vaken och skulle inte upp fören vid elva/halv tolv. Men då får jag lite tid att ligga och slappa framför datorn nu på morgon. Idag ska jag vara med finaste Malin vet inte vad vi ska göra men vi hittar säker på något roligt. Jag kanske blir kvar på sunnanå hela dan och kvällen för mer roligheter. 

Here we go


Diamonds

Klockan är snart fyra och jag går fortfarande omkring i pyamas.. Aja är det lov så är det! Men jag vaknade runt halv ett och gick upp typ ett och åt framför tven. Nu har jag suttit vid datorn och kollat runt på bloggar osv ett tag. Runt fem kommer skogsgänget (jävlarna) (Ida, Emma och Mikkan) hit och hämtar mig för jag och Emma ska följa på nybörjarnas träning. Nu ska jag försöka packa upp allt ocH kanske även städa mitt rum. 

RSS 2.0