Instagram

Följ mig på insta! lillfiia heter jag där!


To the morning sun

Ligger nu i sängen redo för att sova! Är riktigt trött i både kropp och hjärna. Dagen har inte varit så intressant en helt vanlig helvetes onsdag.. Måste säga att träningen kinda räddade min dag idag. Gårdagens träning gick sådär hade väldigt ont i huvudet osv.. Men dagens träning kändes bättre, byggen känns riktigt bra inför lägret nu och gymnastiken är inte så dålig den heller faktiskt. Är otroligt taggad på läger!

Imorron är det Torsdag och vi har matte prov.. Sen efter lunch har vi so prov också men det missar jag för jag ska på Stigs begravning... :( So provet kommer jag få göra nästa vecka, så det blir att plugga ordentligt! Men nu är somnar jag snart, puss!


Skolan

Sitter på skolan och väntar på att tiden ska gå.. Vi åkte med Carina hit med alla kakor så nu är vi väääldigt tidiga.. Men första lektionen är estet, vi ska nog fortsätta på vårt lilla(stora) projekt! Sen har vi Engelska och då är det fortsättningen på ett prov. Nu ska jag sluta skriva bara för att jag inte har något mer att säga, puss!


Sagolandet!

Har klarat mig igenom första dagen på ännu en vanlig skolvecka. Måndag idag alltså och dom är dom jobbigaste av dom alla.. Men denna måndag har inte alls varit lika jobbig och dryg som vanligt, det har rullat på rätt bra tycker jag (för att vara måndag då). Efter middagen så gick jag över till Lisisfisis för att baka till cafeterian imrron, jag kan ju säga att det blev bakat iaf.. Det blev som en sagovärld, massa färger osv rikgigt roligt faktiskt.Men vi är ju som vi är och då blir det som det blir.. Imorron så går jag förmiddan vanlig skolan (estet och engelska) sen efter lunch så står jag, Lisa, David och Idag i cafeterian och säljer vårat sagoland så kom och köp! Davve ska ha med sig sina högtalare och jag min dator så det blir att dunka musik, kommer nog bli super. Annars har jag massa plugg osv jag måste fixa så jag har lite smått panik för tillfället.. Men det löser sig nog, ska sova snart så godnatt!

Söndag igen, nu kör vi!

Sitter vi köksbordet med en uppslagen biologi bok. Effektiv pluggning på hög nivå... Näe, men jag måste verkligen få in de här i hjärnan nu. Dagen har inte varit så lång efter som jag vaknade ca halv två och vi for till träningen klockan tre och den slutade sex. Kände mig seg och slut så träningen gick inte så jätte bra för min del. Resten av kvällen kommer inehålla plugg, jätte roligt jag vet. 
 
Imorron är det måndag igen då.. Hatar måndagar! Men det blir skolna sen på kvällen bak med Lisa inför kaffetrian på tisadag. Kansek lite plugg också. Helgen har varit den roligast på vääldigt länge och jag vill verkligen inte att den ska ta slut., Men ny vecka bara fyra dagar till Fredga och då blir det färd mot luleå igen för träningsläger. 

Bilder från luleå!


Tell the world

Hemma igen! Igår efter en riktigt rolig natt i bya med mina galningar och lite sömn sen på dan så bar de av mot Luleå med mitt fina lag. Vi for och överraskade våran mycket sankade tränare Johanna. Vi spenderade natten där och bara myste! Imorse så fick vi hotellfrukost, mumma! Sen lockade vi hår och såg film hos Johanna innan det var dags för lunch på donken. Efter de började vi rulla mot skellhell igen. 
 
Imorron är det söndag och de betyder plugg och träning. Johanna kommer på träningen imorron så det kommer nog bli super! Tror inte att helgen kan bli bättre. 

Young Forever

 
Har landat med datorn i knät i sängen nu. Har varit ledig idag så jag sov till typ elva/halv tolv nångång sen gick jag och duschade. Vid ett kom Lisa hit och vi tankade moppen innan vi for in till stan och åt luch på dallas, var sjukt sugen på pizza så det var jätte gott. Sen gick vi på stan men Ida en liten stund sen for vi upp till willys och köpte godis (billigt är bra). Efter besöket på willys så sjutsade jag Lisa till Robert sen hem och snabbstäda mitt rum. Nu dunkar musiken som vanligt och jag väntar på att någon ska komma (om någon kommer vill säga) annars ska jag brummaiväg till bya när Hockeyn har slutat.  

Big girls don´t cry

Onsadgen är nu över tack och lov. Det har inte varit min dag idag riktigt.Forsov mig lite och hann inte fixa håret bara duscha och tårka de. Sen skulle göra min hk läxa (göra plättar) som jag inte ens hann smaka innan jag var tvungen att springa ut till bussen och då hade jag glömt typ hälften av de som jag skulle ha med mig. Sen har jag haft allmänt otur. Men sen var skolan slut och Jag, Isak och Lisa gick in till stan och jag åt sen fortsatte jag till balder för träning. Träningen gick riktigt bra vi körde bygg,gymnastik och styrka, kändes riktigt bra. Träningen var nog min räddning idag, blir alltid på bra humör med mina tjejer. 
 
Vi är lediga imorron och på Fredag, känns otroligt skönt! Imorron ska jag soooova, moppa till stan med Lisa för några ärenden inför kvällen (gooodddiiiss) sen på kvällen kommer klassen hit och vi ska "sova" i bya. 
Vi har även fått massa läxa. Engelska redovisning v.40, Matte prov torsdag, So prov (andravärldskriget) torsadg, Hk läxa inför prov, No läxförhörsprov till måndag och sen resten av läxförhörsprovet onsdag. Så jag kommer nog spendera lite tid med plugg i helgen måste jag säga. Bloggar mer imorron känner mig helt slut i både kroppen och hjärnan så jag ska nog snart dejta kudden.

Bring me down

Godmorgon på er!
 
Ny duschad sitter jag och äter frukost för att sen köra iväg upp till norrvalla/bollhallen för att vara ledare på sportscamp, vi ska ha cheerleading. Jag ska vara där hela dagen sen ikväll är det träning igen med finaste laget♥

Blond

Sönda igen nudå. Morgonen började med ett besök hos frisören så nu är jag blond och nyklippt igen. Har inte hunnit så mycket mer än att starta datorn annars. Mellan halv fyra och sex har jag träning sen mellan sju och nio har jag konfa träff. Fram till träningen borde jag plugga och städa mitt rum(igen) men vi får se hur mycket av de som blir gjort. 
 
Tänkte berätta vad som hänt på sistone eftersom bloggen inte varit så aktiv. I fredags så körde jag in till stan och var med massa sunnanaåare, den kvällen slutade hos Johanna med Edvin, David och Linus vi sov där också. Sen på lördagen skjutsade jag hem Edvin vid ett sen for jag in till stan och köpte nya jeans efter som mina gick sönder.. Lördag kväll så körde jag och Hannes till Ica för att träffa Johanna och Edvin sen for vi till församlingsgården och hälsade på Edvin och Hannes konfa och var där typ hela kvällen innandet blev att köra hem. Det var nog allt.

Snart helg

Snart helg bara en dag kvar nu. Torsdag idag, skolan har varit helt okej inte jätte roliga lektioner men. Efter skoaln gick jag, Ida, Julia och Julia till a-torp och tog vaccernations spruta nr1, gick rätt så bra inge faligt alls. Har spenderat resten av kvällen hemma i min soffa framför tvn.. Är så otroligt trött och har varit det hela veckan, jag vet inte varför har ju inte somnat såå sent ändå. Imorron är det äntligen fredag och vi börjar fem över nio = moppe sen slutar vi tio i tre tror jag. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting sen sova, Godnatt!

I´m nothing without you

Hemma efter träningen nu. Det har varigt en lång dag idag. Först skolan då idrotten blev inställd och vi flyttae upp so:n så vi slutade klockan två. Efter skolan så gick jag in till stan och träffade ida och mikkn, vi köpte mat sen gick vi till balder och gjorde oss i ordning för träningen som börjar fem. Träningen gick ganska bra min gymnastig har inte gått så bra varken idag eller igår men byggen gick bra. 
 
Imorron så är det skola, börjar som vanligt tjugo över åtta och slutar kvart över tre. Efter skolan ska jag ta spruta sen hem tror jag, får se om jag kör moppe eller inte. Kvällen kommer inte vara något speciellt bara en vanlig lugn hemma kväll tror jag. Nu ska jag göra matte läxan sen får vi se vad klockan är efter de.  
  

Skolfoto




Dagen började väldigt dåligt, försov mig osv. Sen rullade lektionerna på och det blev lunch då smet jag och Lisa iväg till Coop och åt där, jag åt cesarsallad och hon räkmacka. Sen var det skolfoto vi blev nog inte så jätte snygga men vi får se. Nu har jag kommit hem och väntar på mat sen 18.30-19 är det träning som gäller (tagggaaa!!).

Make me happy

Mjukiskläderna är på och musiken lika så. Måndag kväll = inga planer. Klockan är redan över sju så kvällen kommer spenderas hemma i min säng med min dator. Skolan idag var inte kul, har inte varigt så pigg heller så det gjorde ju inte saker bättre men jag överlevde iallafall. Imorron har vi klassfoto och jag kommer (som vanligt) se ut som ett tap, inte ens värt att anstränga sig men att fixa sig osv. Igår var jag så taggad på liVet men idag är det tvärtom. Hoppas på bättre dag imorron. Orkar inte skriva mer just nu.

It´s up to you to make your dreams come true.

Jag måste har världens bäst lag! Riktigt bra och roligt träning idag, allt gick bra både bygg och gymnastik men speciellt bygg. Jag taggar redan tisdag och träning. Tack tjejer♥
 
Imorron är det måndag och vecka fyra i fängelset börjar. Börjar tjugo över åtta och slutar kvart över tre som vanligt. Måndagar är inte ens nästan kul.. Bara massa tråkiga lektioner. Efter skolan ska jag gå till Edvin och hämta min moppe som blev kvar där igår. 

Stay Strong

Söndag och solen lyser. Har just fått i mig en myckert god frukost så nu kan jag börja avnjuta denna söndag. Klocken halv fyra till sex har jag träning med mitt fina lag på balder. Jag har inga läxor att göra och rummet är hyfsat städat så jag tror jag ska ta med mig min hund och gå på en prommis. 
 
Igår var också en bra dag. Först göra bort några måsten sen spenderades kvällen på sunnanå/stan med mycker fint sällskap. Ja musiken dunkar som vanligt i mina högtalare óch jag ligger på sängen med datorn framför mig, har inte så mycket mer att säga så jag slutar nog här.

Super Bas

 
Har kommit hem från att ha varit runt byn och sålt plastpåsar, det gick mycket bra och jag tror det är fördigt sålt nu (yippii!!) . Så nu dunkar musiken i högtalarna och jag samlar kraft till att resa mig och ta itu med mitt mycket stökiga rum. 

Morning sunshine

Nu har jag vaknat efter en god natts sömn. Känner mig ganska sliten och trött fortförande men det går nog över när jag fått äta och så. Idag ska jag först ut och sälja plastpåsar (någon som vill köpa?) sen ikväll tror jag att jag ska till sunannå och vara med trvevligt folkt där. Nu ska jag börja röra på mig så jag kanske hinner städa mitt rum också för det skulle jag ha gjort för länge sen. 

Kyla och höst.

Landat i min underbara säng efter en lång och dryg skolvecka. Jag är helt slut och ska snart krypa ihop under mitt duntecke för lite sömn, eller mycket. Men kvällen spenderades med Isak och Elvira hos isak där det blev bastu och film mys, riktigt mysig och trevlig kväll. Skolan idag var bara dryg och tråkig som vanligt. Tack vara mina galningar till klasskamrater så överlever jag alla skoldagarna. Nu ska jag sova sen vakna imorron och bara njuta av att det är helg. 

.

Dagarna och långa och vackorna ännu längre. Det känns nästan som tiden stått stilla som senaste dagarna, kämpa!! Det är iallafall onsdag idag och jag komhem från träningen för lite mer än en timme sen. Träningen idag gick sådär, känner mig väldigt trött och seg. Skolan idag har varit som vanligt, samma igår. Är inte på blogg humör så jag tror jag slutar här.

SUN!

Njuter av solen! Muskien dunkar i högtalarna, här har jag det bra. 

Söndag

Söndag och klockan är ett. Nu är helgen snart slut och det är skolan igen, känns inte det minnsta bra.. Jag får hoppas på bättre lycka i veckan, hade en riktig skit vecka förra veckan. 
Helgen har varit riktigt rolig, fredag så var jag på matfesten men Ida, Emma och Mikkan. Lördag så körde jag gokart med lisas familj osvsuper kul var typ 5år sen sist sen matfesten plus sunnanå vandring med trevligt sällskap. Söndag har jag pluggat och om två timmar bär det av mot balder för träning. 
 
 

RSS 2.0