sjuk igen

Lördag idag. Jag har inte så mycket som öppnat min dator sen i måndags därefter den dåliga uppdateringen. 
Igår låg jag hemma och spydde hela degen och mår fortfarande lite små illa idag. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Hoppas verkligen illamåandet går över till imorron så att jag kan träna. Jag blir aldrig frisk verkar de som. Skolan i veckan har inte varit så jobbig gick bara tre dagar också. Har faktiskt inget intressant alls att skriva så jag avslutar nog nu.
 
 

Lite kort update

Jag är så dålig på att blogga alltså! Jag har inte bloggat på över två veckor.. Men jag lovar att jag ska skärpa mig nu. Idag är det Måndag och jag har varit ledig hela dagen. Dagen spenderades hos Isak och vi gjorde inte mycket. Imorron är det Tisdag och skola igen, vi har träning på kvällen också.

Helgen har varit en riktigt bra helg! Fredag så for jag till David med Hennes direkt efter skolan och vi spelade NHL, fikade osv. Vid fem for jag till Isak och åt där innan Johanna,Ida, Edvin, Hennes, David, Lisa och Linus kom och vi hade det allmänt trevligt och mysigt. Jag sov hos Isak, han hade match vid elva på Lördag morgon. Han väckte mig vid tio först när han gick upp sen somnade jag om och vaknade inte förrän han väckte mig när han kom hem typ halv två.. Så jag fick sova ut ordentligt. Vid tre kom Mamma och skjutsade mig till Elvira som jag myste med hela kvällen, vi åt choklad tittade på massa nostalgi film och hade det allmänt mysigt.
Jag sova sen hemma den natten. Söndag gick jag upp vid halv tolv och åt osv typ halv två kom skogsgänget och hämtade upp mig för en heldag på balder. Efter träningen for jag hem till Isak och sov där till idag.

Vi har annars haft fyra prov i veckan två nationella, so och engelska. Jag hoppas alla gick bra. Engelskan kändes inte så bra och so kändes som jag kunde gjort bättre men att det ändå gick rätt bra. Dom två nationella var i svenska och första var läsförståelse som jag inte var så orolig för men de känns ändå som det inte gick hundra kanske bara hade en dålig dag. De andra nationella som också var i svenska kändes ändå hyfsat bra lite små grejer jag känner nu jag kunde ha gjort bättre men aja vi får se när jag får tbx de. Vi har inga läxor så här länge denna vecka iaf.


RSS 2.0