Let's Do This!

Med den här bilden säger jag godnatt!
Bara 40 dagar till DM nu! Nu ska vi kötta tjejer!


You can do it

Idag är det Lördag och det har hänt massa skojs sen jag skrev sist. I Torsdags hade vi matte prov som ni alla vet och jag tror inte jag kommer få F iaf men vi får sen hur det gick. Sen hade vi typ "prov" på svenskan som inte var jätte svårt men vi ska göra klart det på måndag har lite kvar att skriva. Annars har vi inte haft några mer prov i veckan. Torsdag kväll var jag med Isak.

Fredagen alltså igår var helt klart bästa dagen på denna vecka! Vi hade sovmorgon så vi åkte sena bussen. Första lektionen var musik och eftersom vi buss Åkare kommer några minuter sent så hade vi bra typ 15/20mins lektion. Efter de hade vi hål och då gick vi till coop och åt sen när vi kom tillbaka så fick vi veta att vi inte hade någon mer skola på hela dan! Vi fick hem uppgift i no och so men inte så stora.
Jag och Isak for hem till han sen kom Ida och Edvin och vi gjorde bort so uppgiften. Vid fyra följde jag och Ida på Isaks träning sen for hon hem och Jag for tillbaka till Isak. Efter ett tag så kom Edvin och Ida och vi lagade middag (mästerkockarna!) de blev super gott. Vi for till hemmakväll och köpte godis sen såg vi film hemma hos Isak. Filmen var ganska bra. Vid halv ett for Edvin och Ida hem och jag och Isak gick och la oss.

Nu sitter jag helt själv hemma hos Isak och väntar på att han ska komma hem från sin match. Jag har just duschat och nu dunkar musiken i hela huset.


Let's go RAYS!

Onsdagen är nu avklarad och avrundad. Jag ligger i sängen och typ dör för att vi har matte prov imorron, det är nog bara att ge upp hoppet på de..
Skolan idag var helt okej onsdagar är inte så jobbiga. Vi hade skridskor idag igen och jag kan faktiskt vara ärlig och säga att det var hyfsat kul (för att vara skridskor). Efter skolan gick jag till söder och åt sen skjutsade pappa mig till träningen.

Träningen gick ganska bra, känns bra att kötta programet vilket vi kommer att göra mycket nu på kommande träningar för det är endast 46 dagar till DM! KÖTTA!!! Jag börjar redan bli nervös. Efter träningen for jag till söder för nf möte sen vidare till Isak en snabbis för att hämta några saker jag glömt där. Nu är jag hemma, har fikat osv och ligger i sängen helt död i kroppen och ska sjunka in i min skönhets sömn snart.
Imorron är det Torsdag och skolan som vanligt efter skolan ska jag vara med Isak tror jag, men nu ska jag sluta skriva godnatt!


Tisdag

När jag vaknade i morse kände jag för att gömma mig under mitt varma täcke i min mysiga trygga säng hela dagen men det gick inte för sig. Jag kom upp lite senare än tänkt men upp kom jag och jag hann med bussen och allt. Första lektionen idag var estet och vi tränade repliker osv, det är inte så jätte länge kvar till föreställningen nu. Sen har vi haft bland annat matte idag som vi dessutom har prov i på torsdag vilket inte känns bra alls. Vi hade idrott också och det var skridskor som stod på schemat.. Jag hatar skridskor och är fruktansvärt dålig på de nästan pinsamt dålig är jag, men jag överlevde iallafall även om det var knappt. Jag slutade kvart över tre som vanligt och tog bussen hem. När jag kom hem så försökte jag förstå mig på matte vilket inte gick nå vidare sen chillade jag lite framför tumblr, bytte om och åt innan tjejerna kom och hämtade mig för kvällens träning. Vi har träning i spegelsalen på tisdagar så träningen bjöd på gymnastik, dans, hopp och lite styrka på slutet. Träningen kändes riktigt bra idag. När jag kom hem hade mamma gjort fruktsallad åt mig (omnomnom) vilket jag slukade mycket snabby och hoppade sen in i duschen. Nu ligger jag i min säng och ska få lite sömn innan morgondagens äventyr. Godnatt!


Stop

Ännu en veckan i skolan at startat. Kändes inte så jätte bra faktiskt. Men men. Idag är det som sagt Måndag och denna måndagkväll spenderas som alla andra måndags kvällar framför datorn eller tven. Jag ska försöka städa mitt rum och kolla igenom lite matte ikväll också. Idag var det nästan en helt vanlig skoldag utom att vi hade hål i typ tre timmar för våran slöjd lärare var sjuk. Jag har träningsvärk i typ hela kroppen nu igen, börjar bli van.
 
Imorronär det Tisdag vilket betyder träning! och skola... Men jag hoppas jag överlever trotts att vi har skridskor på idrotton.. inte taggad alls. Ska sluta vara så negatvi nu. hejdå

Varför ska jag gå ut?

Har landat framför datorn en en gång. Klockan är runt åtta och jag känner mig helt slut redan. Träningen idag gick super, vi köttade programet nästan hela träningen och det känns som att det börjar sitta ganska bra. Byggen går bättre och bättre också. Helgen har spenderats med och hos Isak. Vi har lagat mat, ätit en massa, sett film osv 
 
Imorron är det Måndag och skola igen.. känns inte bra alls. Vi har skridskor i veckan och Matte prov på Torsdag. Men jag får bita ihop och hålla ut tills det blir helg igen. Träningarna räddar ockå veckan lite, KÖTTA!!! 
Ska forsätta att dunka maskinen nu. 

Torsdag.

Något friskare är jag idag, huvudet vägrar ge efter men jag känner mig inte lika slut i kroppen längre. Ska nog ta det lungt och inte träna fören på Söndag ändå. Skolan idag har varit som en vanlig Torsdag ganska dryg men ändå helt okej. Efter skolan trottsade vi kyla och jag och Isak begav oss in till stan för att fika på Waynes, det blev bara en chailatte men det känndes välförkänt. Jag tog fem bussen hem och åt sen har jag bara tagit det lung framför tven, duschat och nu landat framför datorn. Jag ska lägga mig vi elva kanske så inte riktigt än. Imorron är det Fredag och vi har sovmorgon, kan det bli bättre? På kvällen kommer Ida , Emma och Mikkan hit för att kolla lite resor ochse om det blir att se likblek ut hela våren/vintern eller om vi får lite sol. Blir nog super. Skriver mer imorron.

Satans förkylning!

Idag är det Onsdag! (Varför börjar jag alltid inläggen med att säga vilken dag det är..) Jag har legat sjuk hela dagen, min kropp sa verkligen ifrån. Jag har varit förkyld i omgångar men vägrat att vara hemma eller hoppa över en träning men nu imorse så hade jag sån sjuk huvudvärk, min hals sved och hela kroppen var helt död! Jag kände att jag var tvungen att ge efter och somna om istället för att gå till skolan. Jag sov till typ ett sen gick jag upp och åt osv, vid fyra skjutsade mamma mig till balder och jag satt och kollade på min träning eftersom jag inte kunde träna. Men på söndag blir det att kötta!

Imorron måste jag till skola så jag inte missar så mycket och börjar ligga efter. Hoppas även på att jag är piggare imorron även om jag inte kommer vara helt fräsch. Ska inte göra något annat speciellt imorron blir nog en lugn hemma kväll framför tven och tidig läggdags. Nu ska jag verkligen bli frisk! Det är inte länge till DM så jag har inte tid att missa en ändå träning till! Ska sova alldeles strax så godnatt!


Just Do It

Söndag och sista dagen ledigt.. Helgerna går så sjukt snabbt. I Fredags så var det skolan och vi hade sovmorgon så jag skulle åka 9 bussen som då går typ nio och vi började halv tio. Jag vaknade av att jag fick en massa sms 09.40.. Jag hade alltså försvoit mig ganska ordentligt, våran nästa lekion började inte fören halv tolv och pappa började tolv så jag fick en ordentlig sovmorgon. På kvällen på fredagen så firade jag Ida med bästa folket.
På lördagen drog jag mig till gymmet en snabbis annars tro jag det ganska lungt såg film och bara myste. Idag söndag sov jag till typ tolv sen åt jag frukost och gjorde mig klar för träning. Vid halv två kom Ida och hämtade mig och det bar av mot balder. Först hade Vipers träning 1,5 timme sen var det träning med för oss (stingrays) 2,5 timme så nästan hela dagen spenderades på balder. Nu har jag kommit hem duschat, ätit och tryckt lite frukt (kände mig faktiskt nyttig för en gångs skull). Träningen idag gick rikgtigt bra byggen börjar bli mycket bättre och programet börjar kännas ganska bra i övrigt.

I know you miss me when I`m gone

Idag är det Torsdag den 10 Februari 2013! 
Skolan har rullat på som vanligt torsdagar är inte så jätte jobbiga bara lite dryga. Jag for hem direkt efter skolan och har hunnir se lite tv och ät middag. Resten av kvällen spenderas nog här i min säng med datorn och bra musik. Kände att en slappkväll (till) inte var helt fel. Imorron är det Fredag och vi har sovmorgon, kan det bli bättre? På fredagar är inte så jobbiga heller. På kvällen har Ida sin fest som skulle ha varit i Fredags, kommer nog bli hur kul som helst! I helgen ska jag se till att sova ikapp lite förlorad sömn och träna. En annan sak som vi fick veta igår var att vi kommer att ha biologi på nationella känns himla skönt eftersom det är det lättades och de vi har hållit på med mest. Onsdags Träningen kändes bra byggen går bättre och bättre nu, de känns jätte skönt! Träningsverken idag är galen! Jag menar det kan knappt lyfta armarna eller gå i trappor, skratta är också ett problem.. Men det är en liten hatkärlek det där med träningsverk man hatardet för man knappt kan röra sig men älskar det för då vet man att träningen lönar sig. Har inte mycket mer att säga så jag tror att jag av slutar detta inlägg nu. 
 

Tisdag

Första dagen av skolan är nu avklarad, måste säga att jag var så trött att jag hade svårt för att hålla ögonen öppna under vissa bitar av dagen. Annars så har vi kört igång som vanligt. Känns konstigt att det här är sista terminen med min fina klass och sista terminen på Sörböle. När jag kom hem från skolan idag så tog jag en powernap på ungefär en och en halv timme, riktigt skönt! Vaknade av att mamma ropade att det var middag, efter middagen bytte jag om och for vidare mot balder för 2,5 timmes träning i spegelsalen. Träningen gick ändå hyfsat med tanke på att jag var så trött. Vi körde gymnastik, dans och hopp. Nu har jag kommit hem och har hunnit duscha, fikat och ska strax ta och skalla kudden i hopp om att vara piggare imorron.


Äntligen träning igen!

Nu är det äntligen Söndag och dags för träning igen. Jag är super taggad men det verkar inte min kropp vara.. Känner mig helt slut i kroppen och känner att jag börjar bli förkyld men idag är det bara att kötta igenom träningen! Har inget annat planerat idag så vi får se vad som händer. Ska sluta skriva nu och gå ner för att packa mina saker.


♥ Summer ♥

Varför mår man så bra på sommaren? varför kan man inte ha lika mycket energi och vara lika glad på vintern som sommarn?  Jag Älskar sommaren och skulle klara mig hur bra som helst utan vintern. Jag sitter nu och kollar på we♥it och har även kollat igenom mina mobilbilder och känner bara att jag vill ha sommar nu! jag vill ha värme och sol! vill inte vara kvar i detta mörka och kalla längre.. fy usch och blää för vinter! 
Sommar- Det är sol så man blir brun och inte ser ut som er lik, Det är varmt så man inte behöver ha på sig massa klumpiga kläder, det är ljust, man blir glad, man får mycket energi, man blir "hög" på livet. 
Vinter- Det är kallt, man måste ha på sig massor av kläder, det är mörkt, man ser ut som ett lik, man blir trött. 
Tänk att ligga på en strand i något varmt land nu och sola, bada och bara njuta! Eller gå omkring i affärer och shoppa när det är så varmt så man nästan dör.. Eller kanske se solnengången och sen gå och äta middag på något ställe vid stranden. Jag vill inte vara kvar här. Ta mig här ifrån nu! Behöver sol och värme!

inspooo


Kan du måla allt med färger i en vind?

Klockan är nästan sju nu och det är Lördag kväll vilket betyder bara två dagar kvar på detta underbara lov. Dagen har spenderats hemma hos mig med Elvira. Vi har pratat/lyssnat på musik, gått en liten promenad och myst med lite marabou till Pocahontas (typ bästa filmen). Nu har hon just åkt hem och jag har inga direkt planer för denna kväll heller. Igår åt jag massvis av fruktsallad och spelade nått ord spel med min familj. Aja vi får se vars denna kväll  tillbringas(toligtvis i min säng med min dator). Har inte så mycket mer att säga så jag slutar nog där. 
 

Like it or not

Fredag idag. Känns inte särskilt speciellt eftersom vi har varit lediga hela veckan. Idag har det inte hänt något speciellt heller. Började dagen med ett härligt gympass så jag är helt slut i kroppen fortfarande. Sen har jag lagat mat och sett lite tv. Känner att den här kvällen kommer bli riktigt tråkig.. Idas parteey blev flyttat till nästa vecka. Men jag får väll komma på något trevligt att göra. Min dag har som sagt inte varit så händelse rik. 
Imorron bär det av på äventyr med Elvis. Vet inte riktigt vad vi ska göra men kul blir det nog. 

Don´t quit

Har just kommit hem från Umeå med mina fyra favoriter. Det var shopping (köpte endast en tröja men) och lunch i staden där. Ida körde både dit och hem så vi dunkade bra musik och pratade. Mycket trevlig dag måste jag säga. Det är bara fyra lediga dagar kvar på detta lov nu.. börjar få lite små ångest redan! Imorron ska ja bege mig in till staden här och inhandla lite nödvändigheter. Sen på kvällen blir det "fest" hos Ida om jag inte har helt fel.  
På söndag börjar äntligen träningarna om. Som jag har längtat! Nu är det bara att kötta,kötta,kötta!! Tror även jag ska dra mig till gymmet imorron. Nya träningskläder och allt, taggad till tusen!! 

new years


RSS 2.0