Uncover

Idag vaknade jag av att solen lös in genom fönstret på mig och att huset var fullt av stockholmare, ganska härligt ändå! Ska snart ta och gå upp för att äta frunch och sedan spendera resten av dagen med kusinerna osv. Det kommer nog bli en riktigt bra dag idag.


Let her go

Godmorgon på er! 
Idag är det Torsdag och sista skoldagen innan påsklov. Känns otroligt skönt även om veckan inte har varit särsklit jobbig. Idag är jag en glad och nöjd Frida med lite att göra och mycket energi. Isak for till hemavan igår och kommer inte hem fören nästan onsdag så han kan jag inte plåga med mitt prat och konstiga påhitt på ett tag. Jag ska snart gå till Lisa för att åka med henne och Carina till skolan. Idag ska vi inte göra så mycke mer än idrott och film typ. 
 
Imorron är det Fredag och vi är lediga vilket betyder att jag kan sova läänge på morgonen. Men mitt på dagen imorron kommer ett helt stockholms gäng hit och halv stannar till på Tisdag resten stannar till nästa söndag. Det ska bli himla kul att träffa alla. Nu måste jag avrunda här och dra mig till Lisa. 
 
 

Till The World Ends

Sitter just nu framför Isaks dator medans han är och tränar. Idag började jag halv tio med egentligen Engelska nationella men våran lärare var sjuk så vi fick testa ett gammalt nationella. Sen gjorde jag bort tekniken innan vi gick och åt lunch. Klockan halv ett hade vi matte nationella och jag tror det gick bra. Efter de slutade vi och jag, lisa, edvin, johanna, hannes och david for hem till isak och spelade mario kart osv. Jag vet inte riktigt när jag ska hem men nån gång ikväll i alla fall. Imorron börjar jag tjugo i tio med NO nationella sen slutar jag tjugo i elva. Så det blir inte så lång dag de heller. Har inte så mycket mer att skriva. 
 
 

Turn it up

Idag är det Lördag och solen skiner ute. Men jag kan konstatera att det inte har varit min dag idag, jag har varit på ganska dåligt humör och varit trött och seg. Det ska jag försöka ändra på så att jag kan få en trevlig kväll i alla fall. Ikväll ska vi nämligen ut och äta för att min broder fyller 18 hela år idag, så Grattis Tobbe!

Min vecka har sett ut ungefär så här: Måndag: vanlig skola Tisdag: NO-nationella, engelska redovisning Onsdag: Frilufsdag= kallt, sluta tidigare än tänkt, chillmeddill resten av dan Torsdag: Matte prov, kompeftermiddag Fredag: vanlig skola, skojs med fina människor på kvällen

Jag har så mycket extra energi och spring i kroppen nu när jag inte får träna. Mitt revben har inte blivit ett dugg bättre så det ser ut som att det inte blir träning på ett tag framåt heller.. MÅSTE TRÄNA! Saknar mina stingrockor!


The best of the best

 
Jag kan inte fatta de! Nu är det en vecka sen vi tog hem vårat fjärde guld i rad! Ni är det bästa som finns, jag vet inte vad jag skulle göra utan er tjejer. Glädjen är obeskrivlig! 

Trassel

Redan Söndag! Gud vad helgerna går fort. Jag skrev i Torsdags sist och dåvar jag hos Isak där jag även spenderade natten från Fredag till Lördag. Fredagen var inte så jobbig på skolan vi såg film typ halva dagen så. Fredag kväll så såg jag och Isak Trassel (typ världens bästa film) sen tog vi en prommenad och efter de gick vi och la oss. Jag for hem vid 12 tiden på Lördagenoch då hade Mats, Rasmus och Annakarin kommit. Så jag umgicks med dom sen på kvällen blevdet frukt mys och rese planering med bästa Fantastic Four. 
 
Idag Söndag så blev jag väckt vid tio och hann äta frukost och klä mig innan vi for till ragg ännu en gågn med denna gång bokade vi våran resa. Det blev en vecka på Kreta i Sommar. Är så taggad! For hem vid ett och åt lunch. Vid två/tre tiden började vi spela poker både Annakarin och Rasmus hoppade av efter typ en timme men jag och Tobbe spelade till vid sex/ halv sju innan vi var tvugna och äta så ingen vann. Vid sex tiden for Mats och Rasmus hem för skolan och jobb men Annakarin stannar till nästa Tisdag. 
 
Imorron är det Måndag och en ny skolnvecka. Är inte ett dugg taggad. Vi hae engelska redovisning, matte prov och No nationella i veckan också.. Men nu ska jag sluta för jag har annat att göra innan jag ska sova.

Jag måste bli bättre

Jag vet... Jag ska bli bättre.. Jag har ingen tid eller orka att blogga jag har så mycket annat att göra.. Men det har hänt massa roligt sen jag skrev sist. Jag orkar inte skriva om allt men jag kan ju berätta att träningen på DM veckan gick väldigt bra även om jag låg lågt för mitt rev ben som just nu är värre än någonsin därefter så får jag inte träna och det bara sprätter i hela kroppen...

Just nu ligger jag i en soffa hos Isak och vi ska snart se en film till. Vi såg just Röjar Ralf den var lite annorlunda och så.. Men de funkade de också. Ska vara lite social med Isak nu så jag skriverer sen.


.

Jag måste vara sämst på jorden på att uppdatera.. Det har varit mycket annat som har gått för bloggen och jag har inte haft någon tid åt att blogga. Nu har vi lov och då har jag förmodligen mer tid åt att blogga. Sen jag skrev sist så har det hänt en hel del både i skolan och hemma.
 
SKOLAN: Vi har haft en estet show förra veckan som faktiskt gick riktigt bra. VI har haft inställda lektioner så vi har haft mycket hål osv en dag hade jag sovmorgon till halv två. Jag har varit sjuk lite upp och ner och varit borta väldigt mycket från skolan den senaste tiden. 
 
TRÄNING: Träningarna går riktigt bra nu och det är bara 6 dagar till DM så vi är inne på DMveckan nu. I helgen hade vi 18 träning som vi avslutade med tatung och dance central, riktigt kul! Dom dåliga nyheterna är att jag har en spricka i ett av mina revben så jag har inte kunnat göra allt. 
 
ANNAT: Annars har det inte hänt så jätte mycket det var nightflight i fredags och det var kul och så. I veckan ska jag mest vila så att mitt revbn hinner läka så mycket så möjligt under trävlingen.

RSS 2.0