Go Hard Or Go Home!

Nu är jag trött och allt känns fel och jag vet inte vad jag ska göra.. Nu har jag gjort klart matte läxan iaf så har jag inte den kvar i helgen. Idag var vi på vitberget med klassen, F och gjorde massa konstiga typ no saker tex vattenprov, jordprov, spår efter djur, kolla vad som lever i sjön osvosv. Det var blött och inte särskilt roligt men när vi skulle hem så funkar självklart inte moppen och måste kikstartas plus att inga lampor är döda.. bra moppe verkligen.... Men jag körde hem Johanna sen körde jag och Hannes hem. När jag kom hem så bytte jag om och åt innan mamma skutsade mig till balder för träning med världens bästa tjejer. Ni gör en verkligen alltid glad och får en att må bra, tack för att ni finns!  
 
Imorron kommer jag vakna upp med en olidlig träningsverk i HELA kroppen. Träningarna har varit otroligt roliga men jobbiga men ska man bli bäst så ska man! Jag tror den här säsongen kommer bli riktigt bra.
Skolan imorron kommer vell vara som en vanlig torsadag, ska försöka göra klart engelskan också innan helgen.
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt någon som vill gå en sväng på matfesten eller nått annat kanske?   

Du kör vi igen!

Hemma från skolan nu. Dom två senaste dagarna har inte direkt varit mina tur dagar.. det dåliga som har hänt är att det har varit piss väder, punka på moppen, det blir ingen lucia show i år, min bag har gått sönder.Sen har det hänt andra små irriterande saker och jag blir så frustrerad.. aja nu ska jag sluta klaga på allt.
 
Igå hade jag en jätte mysig kväll hos elvira med film mys, godsaker och en låång promenad. Väldigt trevligt att träffa henne var ett tag sen. 
 
Ikväll drar cheer sesongen 12/13 igång! Är jätte taggad och det ska bli så roligt att träffa alla fina tjejor igen. I år ska bli ett riktigt kanon år. Nu jävlar kör vi tjejer!!

We walked away but you at the wrong direction

 
Ny duschad och nästan klar sitter jag nu och har just slukat sista tuggan av frukosten. Vid ett tiden bär det av mot Malin för att hämta henne sen fortsätta in till stan. Jag vet inte hur länge vi stnnar i stan och vad vi gör sen men det komer nog bli en mycket trevlig dag med bästa sällskapet. 
 
Igår var jag och mamma en sväng på stan och köpte en massa nödvändiga saker. Sen på kvällen så for jag till Ida och Emma, vi drack mikeshake, skojade på och kollade på en massa gamla filmer och bilder. Det blev iaf mycket skratt ochtokigheter som vanligt. 

Hänger med galet folk!


NU>>Mot norrvalla

Godmorgon på er!
 
Nu är jag klar och väntar bara på att klockan ska bli halv så jag kan brumma ut till Lisa och hämta henne och ta sällskap med hannes som skjutsar simon. Vi ska upp till norrvalla och ha femkamp, hoppas det bli kul. Jag vet inte riktig när vi slutar men runt tolv/ett. Ikväll ska jag till falkan och träffa min mycket saknade konfagrupp, kommer bli kung. Annars har jag inte så mycket mer att berätta om så. 

How will I know

 
Kom hem från skolan för ett tag sen och man känner att plugget börjar på riktigt nu. Bara ett år kvar på skolan och med min fina klass, gud vad jag kommer sakna alla! Men sista året och dags att satsa, även inom sporten (inte sista året men) det är verkligen tid att satsa allt nu! Bye bye socialtliv! 
 
Imorron så ska jag och ett lite moppe gäng upp till norrvalla och ha femkamp (med skolan), vi börjar nio och slutar vid tolv/halv ett. Är inte så jätte taggad men vi slutar iaf tidigt. Efter de vet jag inte vad jag ska göra men något skoj. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll heller kanske städa mitt rum så det blir av. Nu har jag inget mer att säga/skriva så jag säger hejdå och skriver kanske sen, byebye!!

Hurry Hurry!

Sitter nu och äter frukost. Försov mig så det blir moppe idag. Annars så blir det en helt vanlig skoldag tror jag. kommer naturligt vis inte ihåg vad vi har för lektioner och det där med idrott kan vara bra att veta.. aja får fixa de på nått sätt, borde inte blogga är stressad!!

Call me?

Jag och svartafaran (moppen) kom hem vid halv tolv tiden. Idag har vi typ pratat kollat på schemat och pratat ännu mera. Imorron är det slut på det roliga och vi ska börja följa schemat.. K-I-L-L M-E!!! Men det är bara att kämpa för nu jävlar! Imorron tror jag även att jag tar bussen och lämnar min kärlek hemma. Nu ska jag fortsätta vara forever alone och emo, puss
!

Tack för en underbar sommar!


Dålig uppdatering.

Nu har jag egentligen massa trevligheter att bertätta men jag har inte riktigt orken.. Men jag kan skriva ungefär vad jag haft för mig som senaste dagarna. 
 
 Jag har varit på konfa träffar, haft fest kväll med konfan, komfirmerat mig och haft konfa middag. jag fick massa fina presenter TACK allihopa för dom! Sen har jag tagit moppe kort, så jag och svarta faran är i farten nu. All övrig tid har jag umgåtts med stockholms gänget eller andra vänner och gjort massa skojs!
 
 

Allt går för fort låt mig vara fri.

Dagarna bara swichar förbi, allt går för snabbt! Skolan börjar om en vecka och det känns som att sommarlovet bara börjat! Jag vill hinna göra så mycke mer, ha mer tid att njuta av sol och ledighet. Som ni alla kanske et börjar jag nian nu. Det känns som att min frihet tar slut om bara några dagar. Det är nu ett helt år kvar till nästa sommarlov. Men i år har jag tänkt satsa och bli bäst! Jag ska satsa och få bra betyg men jag ska också satsa inom sporten och verkligen ge allt för att uppnå mina mål. Jag har täntk mycket på hur det kommande året ska se ut och det kommer nog inehålla mestadels skolan och träning, men jag ser fram imot träningarna men mina underbara stingrockor! 
 
Idag har jag inte hunnit göra så mycket, tagit ett dopp i sjön och pluggat moppe teori. Ikväll ska vi ha kräftskiva blir roligt hoppas jag. har inte s mycket att säga om dagen ska fortsätta blugga nu.

Italy


Gotland


In tha bus!

Sitter just nu på bussen på väg hem från Gotland. Jag har haft en underbar vecka här med underbara människor. Vi har gjort massvis av roliga saker och skojat omkring. Jag ska fortsätta vara social med mina vänner nu bilder kommer senare.


Grattis mig själv!

Hipp hurra hurra hurra hurra! Grattis till mig! Som ni alla kanske vet så fyller jag femton idag. Jag har fått choklad, ny kedja till mitt halsband och två ringar än så länge. Snart kommer pappa hem dem kina mat också, omnomnom! Ikväll klocka halv åtta befinner jag mig på bussstationen för att ta bussen (med konfan) ner till Gotland! Ska bli jätte roligt! Så jag kommer troligen inte uppdatera på en vecka eller mer. Men för alla er som vill säga hejdå kom till buss stationen halv åtta, just kidding!


Snart 15 bast!

Nu är jag väldigt trött och hela kroppen är på nått sett utmattad även om jag inte gjort så mycket ansträngande. 
Idag har jag iallafall varit på konfa i sex timmar sen kom jag hem började packa, åt efter de vidare till bergsbyn med Ida, Emma och Mikkan för att äta glass. Det ble ingen träning idag pga kyla och blött gräs, vill börja med inne träningar NU!!! 
 
Imorron måste jag hitta på något jätte roligt för på kvällen så bör det av mot Gotland med konfan, de ska bli kul. 
Men imorron är ju ingen vanlig dag för det är min födelsedag! Japp ni läste rätt imorron blir jag äntligen 15 bast! 
Så grattis grattis mig själv! Nu ska jag sluta plåga mina få men tappra läsare med onödigt och osamanhängande babbel! 

RSS 2.0